Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Mūziķis Miks Dukurs paziņo par šķiršanos no sievas
foto: Publicitātes foto
Dukuru pāris savulaik piedalījās šovā "Mīla burbulī".
Slavenības

Mūziķis Miks Dukurs paziņo par šķiršanos no sievas

Jauns.lv

"Nozīmīgs dzīves posms - laulība ar manu sievu - ir noslēdzies," tā soctīklā "Instagram" izziņojis mūziķis Miks Dukurs.

Mūziķis Miks Dukurs paziņo par šķiršanos no sievas...

"11 skaisti gadi, divi superīgi bērni un daudz kopīgi izdzīvotu kāpumu un kritumu, taču mēs uztveram to, cik iespējams viegli, un ir jāturpina kāpt!" tā saviem sekotājiem saka Dukurs.

"Sanāk krist, notīram drēbes un turpinam ceļu jau citādi. Joprojām kā draugi, kā mīloši vecāki saviem bērniem un atbalstot vienam otru. Draugi, viss būs labi! Neviena šķiršanās nav viegla, un paies laiks, līdz apradīsim ar jauno realitāti, taču tikmēr apsolu savas sajūtas, kā vienmēr, izpaust ar mūzikas palīdzību," tā Miks Dukurs.

Miks ar sievu Lauru savulaik piedalījās realitātes šovā "Mīla burbulī", kurā jau stāstīja par attiecībās pārdzīvotajām problēmām. Pērn pavasarī viņi atzina, ka iepriekšējā vasarā pēc 12 kopā pavadītiem gadiem bijis brīdis, kad abi kādu laiku dzīvojuši šķirti un bijuši nopietnās pārdomās, vai kopīgs ceļš vispār vēl ir iespējams.

Runājot par krīzes iemesliem, Miks atzīst, ka laikam pieļāvuši daudziem pāriem tipisku kļūdu - sākuši gan viens otra klātbūtni, gan abu attiecības uztvert pārāk pašsaprotami: “Katrs bijām ierakušies savos darbos un problēmās, un viens otram īpašu uzmanību vairs nepievērsām. Arī bērni paņem ļoti daudz laika un uzmanības, un galu galā - arī pandēmijas situācija darīja visus nervozākus, īpaši jau mani, jo nesapratu, kā tagad varēšu strādāt un pelnīt naudu.”

Runājot par ceļu atpakaļ vienam pie otra, abi piekrita, ka ir svarīgi nepalaist garām to momentu, kad izrunāties un salabt vēl ir iespējams, kamēr pie dzīves atsevišķi vēl nav pārāk pierasts. Svarīga loma lēmumā palikt kopā, protams, bija arī bērniem. “Ja mēs būtu divi vien, izšķirties droši vien būtu pavisam vienkārši,” – spriež Laura, ar kuru Miks savulaik saskatījies kāpņu telpā, abi dzīvojuši viens otram kaimiņos.