foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - grāvējs ar Melu Gibsonu, izcila komēdija un pašmāju "Tizlenes"
Kadrs no filmas "Boss Level".
TV
2021. gada 7. oktobris, 17:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - grāvējs ar Melu Gibsonu, izcila komēdija un pašmāju "Tizlenes"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet asa sižeta grāvēju "Bosa līmenis", lielisko komēdiju "Pālmspringsa" un pašmāju izklaidējošo filmu "Tizlenes".

Mirt katru dienu

Katru dienu militāristam Rojam nākas sākt nomirstot.

Vienudien viņu saskalda ar mačeti, pēc tam nogalē ar helikoptera lielgabalu, bet tad divas skaistules superātrā auto ieplānojušas ko citu. Iestrēdzis laika cilpā, kurā katru mīļu dienu tiek nogalināts, Rojs sāk meklēt iespējas no tās izkļūt. Režisors – asa sižeta grāvēju meistars Džo Karnahans – atzinis, ka šī ir kā filma "Murkšķa diena", veidota action stilā, un ietekmējusies no videospēļu noteikumiem.

Asa sižeta filmu "Bosa līmenis" ("Boss Level"), kurā galvenajās lomās ir Frenks Grillo un Mels Gibsons, skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Pasaka par 1999. gadu

Klases apsmietākās “tizlenes” Sarmīte, Katrīna un Sveta ir nolēmušas mainīt dzīvi un kļūt par skolas populārākajām meitenēm.

Iedvesmojoties no tīņu filmām, draudzenes nolemj, ka nepieciešams izlaidumā ierasties ar klases krutākajiem čaļiem. Taču, kad plāns gandrīz izbojā patiesu draudzību, meitenēm nākas saprast, kas ir svarīgāks – popularitāte vai draudzenes. Pasaule, kādu filmas mākslinieki filmā uzbur ar kostīmiem un rekvizītiem, veido fiziski sataustāmu 1999. gada realitāti. Bezgaumīgas nagu lakas, maisveida bikses, humpalas, brūnā zīda skolotāju kleitas, nesakarīgi krāsu salikumi apģērbā, želejveida pildspalvas, atmiņu klades, fiškas, videokasetes un, protams, tīņu žurnāli. “Kā notievēt” un “Ko darīt, lai VIŅŠ tevi pamanītu”. Sentimentālie nieki iegūst vērtību tolaik pārspīlētajā tīņa pasaules uztverē, un tās nav tikai atmiņas. Tas viss veido personību un reizēm ir izšķirošais turpmākajā dzīvē – uz labu un uz sliktu.

Filmas "Tizlenes" pirmizrāde kinoteātrī "Forum Cinemas"

25. augustā kinoteātrī "Forum Cinemas" pirmizrādi piedzīvoja pašmāju komēdija "Tizlenes". Plašākai auditorijaitā būs skatāma jau 27. augustā.

gallery icon
82

Pašmāju komēdiju "Tizlenes" skatieties "Tet+ Kino".

Pamosties vakardienā

Lieliska iespēja skatīt vienu no beidzamā laika labākajām komēdijām – "Pālmspringsa" ("Palm Springs").

Kalifornijas kūrorta viesnīcā notiek gatavošanās kāzām. Taču viens no viesiem visu dienu uzvedas dīvaini. Līgavas māsu Sāru pārsteidz puiša nepiespiestība un lieliskā kāzu runa. Notikumu virkne izvēršas ļoti neparasta, bet visdīvainākais ir tas, ka nākamajā rītā Sāra atkal pamostas vakardienā. Atkal ir kāzu dienas rīts, un atkal visi tām cītīgi gatavojas. Viņai atkal jāizdzīvo tā pati diena!

Jautro un romantisko komēdiju skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".