piektdiena, 26. aprīlis
Shutterstock

Ābolu mērce gaļai un zivīm

Sastāvdaļas
  • 1 kg ābolu biezeņa
  • 400 smalki sakapātu sīpolu
  • 1,5 ēdk. eļļas
  • 3,5–4 ēdk. cukura sāls
Ja pagatavo ābolu biezeni pēc iepriekšējās receptes, tad pavisam vienkārši to vari pārvērst arī interesantā ābolu mērcē. Pieredze rāda, ka pieprasījums pēc šīs mērces ir liels.

Pagatavošana

1
Sīpolus samaisi ar cukuru, liec pannā sakarsētā eļļā un apcep zeltainus, rūpīgi samaisi ar ābolu biezeni.
2
Pildi puslitra burciņās, uzliec vāciņu un sterilizē 25 minūtes. Aizvāko.

Pievienot komentāru

Mērces