Narkotiku apkarotāji Dobelē rīkos sporta sacensības
Spēkavīrs Raimonds Bergmanis Dobelē vadīs sacensības „GOLD barbell jubilejas kauss”, ko kopā ar sporta klubu „Gold barbell” rīko narkotiku apkarošanas biedrība „Stop drugs”.
Novadu ziņas

Narkotiku apkarotāji Dobelē rīkos sporta sacensības

Jauns.lv

Ar aktīvo narkotiku apkarošanas akcijām izcēlusies biedrība „Stop drugs” sadarbībā ar sporta klubu „Gold barbell” Dobeles Ķestermeža estrādē sestdien, 12. jūlijā, rīkos sporta sacensības „GOLD barbell jubilejas kauss”.

Narkotiku apkarotāji Dobelē rīkos sporta sacensība...

Sākot no pulksten 13.00 12. jūlijā Dobeles Ķestermežā norisināsies sacensības pašiem jaunākajiem sportot gribētājiem. Vairākās spēka, veiklības un izturības stafetēs sacentīsies bērni divās vecuma grupās, līdz 10 gadu un līdz 14 gadu vecumam. Tāpat bērni arī piedalīsies sporta klubu un atbalstītāju logo izveidē, kā arī centīsies uzzīmēt garāko zīmējumu ar sporta tematiku Latvijā. Labākie jaunie sportisti tiks apbalvoti ar dažādām balvām un dāvanām.

Sacensības pieaugušajiem sportistiem notiks spēka trīscīņas divos vingrinājumos: spiešanā guļus un vilkmē no zemes. Pasākums sāksies pusdeviņos vakarā un turpinās norisināties arī diennakts tumšajā laikā. Sacensību ietvaros spēkavīri Agris Kazeļņiks un Dainis Zāģeris centīsies labot pasaules rekordu svaru stieņa vilkmē no zemes divatā (šobrīd pasaules rekords ir 780 kg). Sacensībās piedalīsies sportisti no Latvijas, Vācijas, Polijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Bulgārijas, bet tās vadīs spēkavīrs Raimonds Bergmanis.

Biedrība „Stop drugs” un sporta klubs „Gold barbell” aicina pieteikties visus interesentus, kas vēlas piedalīties sacensībās, rakstot pieteikumu uz e-pastu goldbarbell.ivars@gmail.com.

Jāatgādina, ka biedrība „Stop drugs” ir dibināta šī gada sākumā ar mērķi apkarot tā dēvēto legālo narkotiku tirdzniecību, kā arī popularizēt sportisku un veselīgu dzīvesveidu, kas mazinātu narkotisko un citu vielu atkarību jauniešu un citu sabiedrības locekļu vidū. „Stop drugs”, kas aktīvi un sekmīgi šo gadu bija uzsākusi cīņu ar legālo narkotiku tirdzniecības vietām tagad ir pievērsusies sporta sacensību rīkošanai, lai pievērstu sabiedrības uzmanību veselīgam dzīvesveidam un aicinātu jauniešus nodarboties ar sportu.