Trešdien Rīgas Veikparkā veldzēs grupa "Lādezers" un DJ Egons Reiters
Kultūra
2014. gada 29. jūlijs, 23:48

Trešdien Rīgas Veikparkā veldzēs grupa "Lādezers" un DJ Egons Reiters

Jauns.lv

Kā jau siltos vasaras trešdienu vakaros ierasts, arī šonedēļ - trešdien, 30. jūlijā – notiks Lucavsalas brīvdabas koncerts. Šoreiz „Rīgas Veikparks” piedāvā pēc karstās dienas veldzēties grupas „Lādezers” un dīdžeja Egona Reitera mūzikas skaņās. Tradicionālais norises laiks paliek nemainīgs – koncerta sākums plkst. 20:00. Nākamajā nedēļā koncertu sezonas ietvaros Rīgas Veikparkā Lucavsalā uzstāsies grupa no Somijas.

Lādezers ir latviešu rokgrupa, kuras kodolu veido Aigars Voitišķis un Ingus Ulmanis. Tā dibināta 1987. gadā taču, pēdējā laikā „Lādezera” mūziķi redzēti un dzirdēti tādos projektos, kā „Dabas koncertzāle”, bērnu muzikālais projekts „Brīnumskapis”, kā atkal redzēšanās grupā „Jumprava”. Arī viens no Lādezera šī brīža dalībniekiem – Roberts Rasa – ir īsts Lādezera mūzikas daiļrades cienītājs. Tieši viņš kopā ar Voitišķi un Ulmani nākamajā nedēļā uzstāsies Lucavsalā. „Atdošanās ikvienam brīdim ir grupas pamats un reizē aktualitāte. Šīs ir sajūtas, kas iet laikam pāri, tāpat kā dziesmas - Cik savādi, Pārsteigums, Tuvāk vēl,” gatavojoties koncertam stāsta Roberts Rasa.

Rīgas Veikparka vadītājs un Lucavsalas brīvdabas koncertu idejas autors Juris Poļakovs atgādina, ka šis pasākums un citi koncerti visas vasaras garumā būs pieejami bez maksas, kā jau tas ir ierasts.

„Pērn Lucavsalas brīvdabas koncertu ietvaros uzstājās tādi Latvijas mākslinieki kā Igo, Astro’n’out akustiskais sastāvs, Gaujarts un citi. Lieliskā pieredze un cilvēku atsaucība ir motivācija tam, lai turpinātu iesākto un piedāvātu arvien jaunas izklaides trešdienu vakariem,” norāda J. Poļakovs.

Rīgas vienīgais veikparks ir parks Mazajā Daugavā, Lucavsalā ar savu mazo kafejnīcu, romantiskajiem trešdienas akustiskās mūzikas vakariem, brīvdabas kino un visādi citādi foršiem vasaras vakariem tepat Rīgā. Visām Veikparka aktivitātēm aicinām sekot Rīgas Veikparka mājaslapā www.rigawakepark.lv/ un sociālo tīklu Facebook un Twitter kontos:

https://www.facebook.com/RigaWakePark

un https://twitter.com/RigaWakePark .

Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto