foto: unsplash.com
Kaklā sadurtais Liepājas tramvaja vadītājs no gūtajām traumām miris
Foto ilustratīva nozīme.
Sabiedrība
2021. gada 1. aprīlis, 17:12

Kaklā sadurtais Liepājas tramvaja vadītājs no gūtajām traumām miris

Jauns.lv / LETA

Ceturtdien Liepājā darba laikā ievainotais Liepājas tramvaja vadītājs no gūtajām traumām slimnīcā miris, apstiprināja SIA "Liepājas reģionālā slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

Kā informēja SIA "Liepājas tramvajs" sabiedrisko attiecību vadītājs Andrejs Rjabcevs, 59 gadus vecais vadītājs darba laikā tika sadurts kaklā.

Viņš stāstīja, ka tramvajā bija videonovērošanas ierīces un patlaban uzņēmums Valsts policijai (VP) nodod visus videoierakstus, lai saprastu negadījuma apstākļus.

Uzņēmumā tramvaja vadītājs strādāja no 2018.gada un kolēģi viņu raksturo kā atsaucīgu, korektu un uzņēmumam lojālu darbinieku.

Tramvaja vadītājiem dzīvība netiek apdrošināta, bet ir veselības aprūpes polises. 

Uzņēmums sola sniegt finansiālu atbalstu bēru izdevumiem, kā arī nodrošināt psihologa atbalstu pārējiem uzņēmumā strādājošajiem tramvaju vadītājiem.

VP par notikušo ir sākts kriminālprocess, sacīja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Plkst.16.40 tramvaju kustība līnijā atjaunota, taču iedzīvotājiem jārēķinās, ka tramvajiem ir nobīdes no kustības grafika.

Tramvaju satiksme Liepājā tika apturēta plkst.15 - pēc tam, kad notika uzbrukums tramvaja vadītājam.

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas amatpersonas ir aizturējušas iespējamo uzbrucēju.

Aizturētajam izelpā konstatētas 1,9 promiles alkohola.

Policija turpina izmeklēšanu un skaidro uzbrukuma motīvus. Iespējamās versijas policijā nekomentēja.