foto: LETA
Arvien skaidrāk iezīmējas nākamās Saeimas sastāvs un parlamentā iekļuvušie politķi
13.Saeimas vēlēšanu norise 39.vēlēšanu iecirknī Rīgas Avotu pamatskolā.
Politika
2018. gada 7. oktobris, 08:22

Arvien skaidrāk iezīmējas nākamās Saeimas sastāvs un parlamentā iekļuvušie politķi

Jauns.lv / LETA

Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) turpinot apkopot vēlēšanu rezultātus, arvien skaidrāk iezīmējas nākamās Saeimas sastāvs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saeimā iekļuvušo partiju rezultātu sagaidīšanas ballītes

13. Saeimā iekļuvušo partiju rezultātu sagaidīšanas ballītes.

gallery icon
281

Pašlaik ir apkopota informācija par balsotāju izvēli visos Latvijas vēlēšanu iecirkņos, taču vēl nav saskaitīti balsojumi 16 vēlēšanu iecirkņos ārzemēs, pārsvarā ASV, Lielbritānijā un Īrijā, kas var pamainīt gan balsu un mandātu sadalījumu, gan atbalstu kandidātiem Rīgas vēlēšanu apgabalā.

Pēc pašreiz CVK mājaslapā pieejamās informācijas, 13.Saeimas vēlēšanās uzvarējusi "Saskaņa". Attiecīgi šis politiskais spēks Saeimā varētu iegūt 24 vietas. Rīgas vēlēšanu apgabalā pie Saeimas deputātu mandātiem no "Saskaņas" saraksta varētu tikt ekonomists Vjačeslavs Dombrovskis, Rīgas domes deputāte Regīna Ločmele-Luņova, bijusī Valsts ieņēmumu dienesta Finanšu policijas pārvaldes direktora vietniece Ļubova Švecova, publicists Nikolajs Kabanovs, kā arī līdzšinējie Saeimas deputāti Andrejs Klementjevs, Jānis Urbanovičs, Jūlija Stepaņenko, Boriss Cilevičs, Ivans Klementjevs, Igors Pimenovs, Artūrs Rubiks un Sergejs Mirskis.

Vidzemes apgabalā no "Saskaņas" saraksta nākamajā Saeimā varētu iekļūt Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētājs Sergejs Dolgopolovs, deputāts Jānis Ādamsons un bijusī Izglītības un zinātnes ministrijas Izglītības departamenta direktore Evija Papule. Latgalē no "Saskaņas" saraksta Saeimā varētu tikt Daugavpils domes izpilddirektore Inga Goldberga un Daugavpils novada domes deputāts Edgars Kucins, 12.Saeimas deputāti Ivans Ribakovs, Jānis Tutins un Vladimirs Nikonovs, kā arī SIA "Rēzeknes slimnīcas" valdes loceklis Jānis Krišāns.

Kurzemē no "Saskaņas" saraksta nākamajā Saeimā varētu tikt ievēlēts Liepājas domes deputāts Valērijs Agešins, savukārt no Zemgales apgabala - Saeimas deputāti Ivars Zariņš un Vitālijs Orlovs.

15 deputātu vietas 13.Saeimā varētu iegūt partija "KPV LV". No Rīgas apgabala par nākamā parlamenta deputātu varētu kļūt Saeimas deputāts un bijušais Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš, partijas premjerministra amata kandidāts un advokāts Aldis Gobzems, Latvijas Zivrūpnieku savienības prezidents, bijušais "RīgaTV 24" raidījuma vadītājs Didzis Šmits un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ivars Puga.

No "KPV LV" Vidzemes saraksta Saeimā varētu iekļūt uzņēmēja Linda Liepiņa, zvērināts advokāts Aldis Blumbergs, reģionālās pašvaldības policijas lietvede Ieva Krapāne un Ādažu novada domes deputāte, bijusī partijas "Saskaņa" deputāta amata kandidāte Karina Sprūde. Zemgales apgabalā no "KPV LV" nākamajā Saeimā varētu iekļūt Jēkabpils domes deputāts Kaspars Ģirģens, Jelgavas novada domes Ralfs Nemiro un SIA "Lietas MD" lielo klientu pārdošanas vadītājs Jānis Vitenbergs.

Saeimas vēlēšanu rezultātā Kurzemē "KPV LV" varētu iegūt trīs deputātu mandātus un Saeimā varētu strādāt Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa palīgs un Latvijas Lobētāju asociācijas valdes loceklis Atis Zakatistovs, kravas pārvadājumu uzņēmuma SIA "Monēta" finanšu vadītāja Ramona Petraviča un Kuldīgas novada domes deputāts Ēriks Pucens. Savukārt "KPV LV" no Latgales varētu pārstāvēt Saeimas deputāta, "Saskaņas" deputāta kandidāta Anrija Matīsa palīdze Janīna Kursīte.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Jaunā konservatīvā partija (JKP) 13.Saeimā varētu būt ieguvusi 16 deputātu vietas. No Rīgas apgabala JKP Saeimā varētu pārstāvēt Rīgas domes deputāte Juta Strīķe, kādreizējais Latvijas ekonomikas un finanšu uzraudzības administrators Eiropas Komisijas Ekonomikas un finanšu lietu ģenerāldirektorātā Gatis Eglītis, lidostas "Rīga" padomes loceklis un satiksmes jomas eksperts Tālis Linkaits, Rīgas domes deputāte Linda Ozola un SIA "Your move" rīkotājdirektors Reinis Znotiņš. No Latgales apgabala JKP varētu pārstāvēt Latgaliešu kultūras biedrības vadītāja Ilga Šuplinska un Valsts ieņēmumu dienesta vecākais izmeklētājs Juris Rancāns.

JKP no Vidzemes Saeimā varētu pārstāvēt Rīgas domes deputāti, bijušais tieslietu ministrs, partijas premjerministra amata kandidāts Jānis Bordāns un Rīgas domes deputāte, operdziedātāja Evita Zālīte-Grosa, kā arī Jūrmalas domes deputāte Dagmāra Beitnere-Le Galla, Daugmales pamatskolas skolotāja Anita Muižniece un JKP Ētikas komisijas vadītāja vietnieks Normunds Žunna. No Zemgales JKP 13.Saeimā varētu pārstāvēt Rīgas domes deputāti Krišjānis Feldmans un Sandis Riekstiņš, bet no Kurzemes JKP darbu Saeimas deputāta amatā varētu sākt Rīgas domes deputāts, bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja izmeklētājs Juris Jurašs un SIA "Hubbs" valdes priekšsēdētājs Uldis Budriķis, kurš ierindojies otrajā vietā dziedātājas Ievas Akureteres kandidatūras daudzo svītrojumu dēļ.

Saskaņā ar provizoriskajiem datiem, partiju apvienība "Attīstībai/Par" nākamajā Saeimā varētu iegūt 13 deputātu mandātus. No Rīgas apgabala nākamajā Saeimā varētu iekļūt bijušais ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, uzņēmējs Mārtiņš Staķis, Pasaules Dabas fonda valdes locekle Vita Anda Tērauda, ANO Attīstības programmas Ukrainā padomniece pretkorupcijas jautājumos Inese Voika un SIA "RHC Consulting" direktore Marija Golubeva. Vidzemes apgabalā no "Attīstībai/Par" Saeimā varētu iekļūt Eiropas Parlamenta deputāts Artis Pabriks, kardiologs Andris Skride, SIA "ACT" finanšu direktore Inese Ikstena un rakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska.

No Latgales apgabala "Attīstībai/Par" mandātu 13.Saeimā varētu iegūt Rīgas domes deputāts Mārtiņš Bondars, savukārt no Zemgales apgabala - Bauskas novada domes deputāts Artūrs Toms Plešs un Latvijas Lauksaimniecības Universitātes dekāns Ilmārs Dūrītis. Bet no Kurzemes - bijušais Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Juris Pūce.

Arī nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK 13.Saeimā varētu iegūt 13 mandātus. No Rīgas apgabala varētu tikt ievēlēti kultūras ministre Dace Melbārde, kā arī Saeimas deputāti Rihards Kols, Ritvars Jansons un Aleksandrs Kiršteins. No Vidzemes apgabala deputāta krēslu varētu iegūt partijas priekšsēdētājs Raivis Dzintars, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, deputāts Jānis Dombrava un Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas priekšsēdētājs Romāns Naudiņš.

Nacionālo apvienību no Latgales varētu pārstāvēt Rēzeknes domes deputāts Edmunds Teirumnieks, no Kurzemes apgabala Saeimas deputāte Janīna Kursīte-Pakule un Talsu novada pašvaldības deputāte Ilze Indriksone, savukārt no Zemgales apgabala - Saeimas deputāti Edvīns Šnore un Inguna Rībena.

Provizoriskie dati liecina, ka Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) 13.Saeimā iegūs 11 deputātu vietas. No Rīgas apgabala Saeimā varētu būt ievēlēta finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola un veselības ministre Anda Čakša. No Vidzemes apgabala ZZS Saeimā varētu pārstāvēt Ministru prezidents Māris Kučinskis, aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis un Saeimas deputāts, Ministru prezidenta parlamentārais sekretārs Armands Krauze.

No Latgales apgabala ZZS nākamajā Saeimā varētu pārstāvēt zemkopības ministrs Jānis Dūklavs un Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska, no Kurzemes - Saeimas deputāti Gundars Daudze un Jānis Vucāns, bet no Zemgales - Saeimas deputāts Viktors Valainis un satiksmes ministrs Uldis Augulis.

Visbeidzot "Jaunā Vienotība" 13.Saeimā varētu iegūt astoņas vietas. No Rīgas apgabala "Jauno Vienotību" nākamajā Saeimā varētu pārstāvēt ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis un Saeimas deputāts Andrejs Judins. No Vidzemes apgabala "Jauno Vienotību" varētu pārstāvēt Saeima deputāti Inese Lībiņa-Egnere un Ainars Latkovskis, no Latgales - Saeimas deputāts Aldis Adamovičs, no Kurzemes - ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, bet no Zemgales - labklājības ministrs Jānis Reirs.

13. Saeimas vēlēšanas: teksta tiešraides arhīvs

2018-10-06 07:36
Vairāki iedzīvotāji izmanto izdevību vēlēšanās savu balsi atdot jau rīta agrumā

Vairāki iedzīvotāji izmanto izdevību 13.Saeimas vēlēšanās savu balsi atdot jau rīta agrumā - dažiem šodien jādodas uz darbu, citi pa dienu jau saplānojuši atpūtas braucienus, novēroja aģentūra LETA.

2018-10-06 07:39
Cilvēki balso tik agri, jo šodien jāstrādā vai paredzētas citas aktivitātes

Pie Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas, kurā izvietots 3. un 75.vēlēšanu iecirknis aģentūra LETA vēl pirms iecirkņu atvēršanas sastapa astoņus cilvēkus. Kāda jauna sieviete pastāstīja, ka viņa ieradusies tik agri, jo šodien jāstrādā. Jautāta, vai ir jau izlēmusi, par ko balsot, viņa šaubīgi atbildēja - nu jā. Savukārt kāds pusmūža vīrietis pastāstīja, ka viņam jādodas uz burāšanas sacensībām, piebilstot, ka vienmēr nāk balsot plkst.7 no rīta. Viņš pārliecinoši pastāstīja, ka izvēli ir izdarījis.

Pie iecirkņa, kas atrodas Rīgas Valsts 3.ģimnāzijā, pirms tā atvēršanas gaidīja divas sievietes, kuras skaidroja, ka tik agri ieradušās, jo viņām paredzēta ekskursija un citā laikā nepaspēs. Dāmas aktīvi taisīja pašbildes pie vēlēšanu iecirkņa zīmes. Tāpat viņas uzreiz pārliecinoši atbildēja, kā ir izlēmušas, par ko balsot.

2018-10-06 07:45
Citos vēlēšanu iecirkņos šādā agrumā vēl valda klusums

Tikmēr pie Rīgas Centra daiļamatniecības pamatskolas, kurā 4.vēlēšanu iecirknis, īsi pirms tā atvēršanas valdīja klusums. Vietām Vecrīgā gan varēja redzēt jauniešu barus, tomēr viņi atradās pie vēl atvērtajiem bāriem.

Arī Torņkalnā, pie iecirkņa, kas izvietots Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā, gaidītāju pirms plkst.7 nebija. Varēja vien manīt ierodamies iecirkņa darbiniekus.

Savukārt 132.iecirkņa Rīgas 2.slimnīcā atvēršanu gaidīja divi cilvēki. Kāda sieviete pastāstīja, ka atnākusi tik agri, jo jādodas uz darbu. Viņa uzskata, ka šajās vēlēšanās neesot par ko atdot balsi, tāpēc viņa izvēlējusies "mazāko ļaunumu". Tāpat sieviete aizrādīja vēlēšanu iecirkņa vadībai, ka, izejot no tā telpām, nav atkritumu urnas, kur izmest neizmantotos biļetenus. Iecirkņa darbinieki to ņēma vērā un sarūpēja atkritumu urnu.

Šī iecirkņa komisijas vadītāja Inga Priede pastāstīja, ka parasti vēlēšanās rīta agrumā drūzmēšanās šajā iecirknī nenotiek. Tāpat viņa stāstīja, ka konkrētajā iecirknī vēl nav pieteicies neviens novērotājs, tomēr tie tiek gaidīti.

2018-10-06 07:48
Visi vēlēšanu iecirkņi atvērti laikus, sarežģījumu nav bijis

CVK Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa pastāstīja, ka visi vēlēšanu iecirkņi tika atvērti laikus un nav saņemta informācija par kādiem sarežģījumiem.

2018-10-06 08:00
Berlīnē Latvijas vēstniecībā vēlēšanu iecirknis jau gatavs darbam un cer sagaidīt daudz vēlētāju

Pavisam Vācijā būs atvērti 9 vēlēšanu iecirkņi

2018-10-06 08:20
Drošības policija aicina ziņot par iespējamo balsu pirkšanu Saeimas vēlēšanās

Drošības policija aicina informēt par gadījumiem, kad personai ir solīts samaksāt, piesolīti citi materiāli un nemateriāli labumi par tās balsi vai citā veidā ietekmēta brīva izvēle.

Iedzīvotāji par nelikumībām aicināti zvanīt pa tālruni 67 208 964 vai rakstīt e-pastu uz adresi "dpdd@dp.gov.lv" jebkurā diennakts laikā.

2018-10-06 08:54
Jau paguvuši nobalsot 3,43 procenti vēlētāju

Pagaidām nobalsojuši 3,43 procenti vēlētāju, liecina cvk.lv pieejamie dati. Šī statistika ir, ieskaitot šodien nobalsojušos un arī tos, kuri jau iepriekš nodevuši savu balsi glabāšanā.

2018-10-06 09:14
Jaunzēlandes vēlēšanu iecirknī lielās aktivitātes dēļ pietrūkuši biļetenu komplekti

Jaunzēlandē izvietotajā 13.Saeimes vēlēšanu iecirknī negaidīti lielās aktivitātes dēļ pietrūkuši biļetenu komplekti un aploksnes, tomēr, sazvanoties ar Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) vadītāju Arni Cimdaru, situācija atrisināta, pastāstīja Jaunzēlandes Vēlēšanu komisijas vadītāja Gita Meiere Nestecka.

Jaunzēlandē izvietots viens Saeimas vēlēšanu iecirknis un tas atrodas Ziemeļu salas lielākajā pilsētā Oklandē.
Meiere Nestecka pastāstīja, ka komisijai nav precīzu datu par to, cik balsstiesīgo latviešu pašreiz atrodas Jaunzēlandē, bet parasti uz saviesīgiem pasākumiem ierodas aptuveni 50 līdz 60 cilvēki.

Šodien bijis gaidīts, ka vēlēt ieradīsies ne vairāk kā 20 cilvēki, tāpēc arī vēlēšanu biļetenu komplekti un aploksnes bija atsūtītas 20. Negaidīti līdz plkst.18 pēc vietējā laika balsot ieradušies 38 cilvēki.

"Man bija jākontaktē ar Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāju Arni Cimdaru par to, ko darīt, ja aploksnes ir beigušās. Zvanīju viņam plkst.3 naktī (pēc Latvijas laika) un pamodināju. Viņš pastāstīja, kā parasti šādās situācijās rīkojās un viss tika atrisināts ātri un bez problēmām," pastāstīja Jaunzēlandes Vēlēšanu komisijas vadītāja.

"Es biju tiešām patīkami pārsteigta, jo biju domājusi, ka ieradīsies puse no tā vēlētāju skaita, kas ieradās. Turklāt pārsvarā tie bija jaunieši līdz 30 gadiem, kas ir apsveicami saulainā sestdienā, kad ārā ir +23 grādi," prieku neslēpa Meiere Nestecka.
Viņa pauda nožēlu, ka latviešiem no Kraistčērčas, kas ir lielākā pilsēta Jaunzēlandes dienvidu salā, nav izdevies ierasties nobalsot. Toties pieci cilvēki esot īpaši atlidojuši uz Oklendu no Vellingtonas, kas ir teju 650 kilometru attālumā, un vēl mikroautobuss ar latviešiem esot ieradies nobalsot no Ņūplimutas, kas ir pilsēta teju 400 kilometru attālumā no Oklendas.
"Tie, kas šeit ir, un tie, kas vienmēr ir aktīvi piedalījušies, tie ir arī visi atnākuši uz vēlēšanām, kas ir ļoti, ļoti apsveicami," pauda Meiere Nestecka.

2018-10-06 09:30
Vēlēšanu iecirknī Japānā pagaidām nobalsojuši 10 cilvēki

Saeimas vēlēšanu iecirknī Tokijā, Japānā, pagaidām nobalsojuši desmit cilvēki, no kuriem bez vietējiem iedzīvotājiem bijuši arī tādi, kas atbraukuši biznesa komandējumos, vai studē šajā valstī, pastāstīja vēlēšanu iecirkņa priekšsēdētāja-vēstniece Dace Treija-Masī.

Līdz plkst.14 pēc Tokijas laika (plkst.8 pēc Latvijas laika) vēlēšanu iecirknī, kas ir vienīgais Japānā, savu izvēli izdarījuši desmit balsstiesīgie, kas ir vairāk nekā attiecīgajā laika posmā pagājušajās Saeimas vēlēšanās.

Treija-Masī stāstīja, ka 12.Saeimas vēlēšanās nobalsojušo skaits kopumā ir bijis 16, taču, prognozējot lielāku vēlētāju aktivitāti, šogad pieteikts lielāks vēlēšanu aplokšņu un zīmju skaits.

Vēstniece gan atteicās prognozēt, kāds varētu būt vēlētāju skaits šogad, jo līdz ar vietējiem Latvijas diasporas pārstāvjiem vēlēšanu iecirknī šodien reģistrēti arī Latvijas pilsoņi, kas ir biznesa komandējumā austrumvalstī, gan kāds Austrālijas latvietis, kas Japānā ieradies no Kambodžas. Tāpat savu izvēli Tokijā varētu paust arī studenti, kas studē Japānā.
Vēl seši Latvijas pilsoņi nobalsojuši pa pastu, un viņu balsis tiks pieskaitītas kopējam nobalsojošo skaitam.

"Cilvēki ir noskaņoti pozitīvi, un nāk ar pārliecību, ka ir svarīgi piedalīties," komentēja Treija-Masī.

2018-10-06 10:01
Prezidents Vējonis mudina doties vēlēt, piesaucot negaidīto Breksita balsojumu

Piesaucot negaidīto "Breksita" balsojumu Lielbritānijā, Valsts prezidents Raimonds Vējonis aicina visus iedzīvotājus atdot savu balsi 13.Saeimas vēlēšanās.

Pēc nobalsošanas Ogres 678.iecirknī prezidents žurnālistiem uzsvēra, ka svarīgākais ir neatdot savu balsi citam, neļaut izlemt jūsu vietā. Kā uzskatāmu piemēru viņš minēja Lielbritānijā notikušo referendumu par izstāšanos no Eiropas Savienības, sakot, ka "jaunie cilvēki varbūt paļāvās uz to, ka Lielbritānija nekādā gadījumā no Eiropas Savienības neplāno izstāties, bet notika, kas notika".

Pirmie foto no vēlēšanu iecirkņiem: Rīgā un citviet Latvijā cilvēki balso par 13. Saeimu

gallery icon
53

Prezidents uzsvēra, ka, viņaprāt, tas ir ļoti labs piemērs, no kā jāmācās. "Tas nozīmē, ka nevajag palikt mājās, bet vajag izteikt savu viedokli, nobalsot. Un izvēle mums ir pietiekami plaša," norādīja prezidents.

Rādīt vairāk

Kā ziņots, pirmo vietu 13.Saeimas vēlēšanās ar 19,9% ieguvusi partija "Saskaņa", liecina Centrālās vēlēšanu komisijas provizoriskie rezultāti. Otrajā vietā ar 14% ierindojas "KPV LV", bet trešajā - Jaunā konservatīvā partija, par kuru savu balsi atdevuši 13,6% vēlētāju.

Ceturto vietu ar 12% patlaban ieņem apvienība "Attīstībai/Par!", piekto - nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", par kuru nobalsojuši 11% balsstiesīgo, bet sesto - Zaļo un zemnieku savienība, kas savākusi nepilnus 10% balsu.

Ar 6,67% Saeimā iekļūst arī "Jaunā Vienotība". Citas partijas 5% barjeru pārvarējušas nav.

Tēmas

ZZSMārtiņš BondarsASVEdgars RinkēvičsJuta StrīķeDaugavpilsSaeimaRīgaJānis ReirsInese Lībiņa-EgnereAnda ČakšaZaļo un zemnieku savienībaDana Reizniece-OzolaJānis DūklavsUldis AugulisKārlis Šadurskis"Vienotība"Artis PabriksMāris KučinskisInāra MūrnieceArvils AšeradensArtuss KaimiņšRaimonds BergmanisJēkabpilsJānis UrbanovičsEdvīns ŠnoreAndrejs JudinsRaivis DzintarsIvars ZariņšJānis BordānsDaniels PavļutsDace MelbārdeJuris JurašsSaskaņa13. Saeimas vēlēšanasJaunā konservatīvā partijaJanīna KursīteMarija GolubevaMinistru prezidentsAldis GobzemsDidzis ŠmitsRamona PetravičaAttīstībai/Par!Juris PūceLinda OzolaMārtiņš StaķisRalfs NemiroIlga ŠuplinskaTālis LinkaitsNacionālā apvienībaAndris SkrideInguna RībenaJānis VitenbergsDagmāra Beitnere-Le GallaAleksandrs KiršteinsSergejs DolgopolovsArtūrs RubiksJānis ĀdamsonsIvans KlementjevsRegīna Ločmele-LuņovaAtis ZakatistovsJaunā VienotībaBoriss CilevičsVjačeslavs DombrovskisEvija PapuleAldis AdamovičsLinda LiepiņaKaspars ĢirģensJūlija StepaņenkoANOArtūrs Toms PlešsRitvars JansonsRihards KolsIlze IndriksoneĻubova ŠvecovaValērijs AgešinsAldis BlumbergsUldis BudriķisGundars DaudzeJānis DombravaIlmārs DūrītisGatis EglītisKrišjānis FeldmansInga GoldbergaInese IkstenaJanīna JalinskaNikolajs KabanovsAndrejs KlementjevsIeva KrapāneArmands KrauzeJānis KrišānsEdgars KucinsJanīna Kursīte-PakuleAinars LatkovskisAnita MuižnieceRomāns NaudiņšVladimirs NikonovsVitālijs OrlovsIgors PimenovsĒriks PucensIvars PugaJuris RancānsIvans RibakovsSandis RiekstiņšDace Rukšāne-ŠčipčinskaKarina SprūdeEdmunds TeirumnieksVita Anda TēraudaJānis TutinsViktors ValainisInese VoikaJānis VucānsEvita Zālīte-GrosaReinis ZnotiņšNormunds ŽunnaKPV LV