foto: Facebook
Igauņu gaišreģe Merilina tracina sabiedrību un min, kas noticis ar Liepājā pazudušo Ivanu
Igauņu ekstrasense Merilina Kerro.
Sabiedrība
2017. gada 4. jūlijs, 15:15

Igauņu gaišreģe Merilina tracina sabiedrību un min, kas noticis ar Liepājā pazudušo Ivanu

Kasjauns.lv

Sociālajā tīklā "Facebook" igauņu ekstrasense Merilina Kerro dalījusies ar skaudru vīziju par to, kas varētu būt noticis ar 1. jūlijā Liepājā pazudušo piecgadīgo puisēnu Ivanu. Kā ziņots, palīdzību zēna meklēšanā pieteikušies sniegt arī ekstrasensi, informē Valsts policija, savukārt brīvprātīgo organizācija bezvests.lv kategoriski atsakās sadarboties ar ekstrasensiem, zīlniecēm, astrologiem un citiem magiem un burvjiem.

"Mīļie draugi, mani burtiski pārpludinājušas ziņas ar lūgumu pastāstīt, kas noticis ar Latvijā pazudušo mazo puisēnu.

Mazais Ivans šobrīd atrodas globālā situācijā uz ceļa. Viņš piedzīvo milzīgas bailes.

Puika netiks atrasts dzīvs, un tā nav pirmā reize! Viņa ģimenē jau pieredzēta līdzīga situācija. Atkārtojas karmiskā situācija. Viņš uzticējās cilvēkam, ar kuru kopā aizbrauca, un kas viņu piemānīja, solot labāku dzīvi. Viņa bailes mani paralizē.

Tomēr es turpināšu cerēt, ka, pretēji manam paredzējumam, puika tiks atrasts dzīvs, un ar viņu viss būs labi!"

Savukārt organizācija “Bezvests.lv”, kurā ir apvienojušies cilvēki, kas palīdz bezvēsts pazudušu cilvēku meklēšanā, aicina cilvēkus krīzes situācijās neuzticēties ekstrasensiem, zīlniecēm, astrologiem un citiem magiem un burvjiem. Organizācija arī uzsver, ka pati ar šādiem cilvēkiem nesadarbojas.

“Ja radio vai TV ekrānos dzirdat, ka mūs, brīvprātīgos, konsultē labākie ekstrasensi, neticiet - tie ir meli. “Bezvests.lv” paļaujas tikai uz saviem spēkiem un ne ar kādiem ekstrasensiem nesadarbojas un sadarboties negrasās.”

Kā ziņots, Liepājā pazudušais zēns tiek meklēts arī kaimiņvalstīs. Palīdzību viņa meklēšanā pieteikušies sniegt ekstrasensi, informēja Valsts policijā.

Liepājā pazudušā zēna meklēšana

Pirmdien, 3. jūlijā, brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv" iesaistījās piecgadīgā Ivana Berladina meklēšanā. Pazudušais puisēns pagaidām vēl nav atrasts, un viņa meklēšana ...

gallery icon
156

No brīža, kad VP saņemta informācija, ka piecgadīgais Ivans Berladins ir pazudis, zēna meklēšanā iesaistījās vairāki tūkstoši brīvprātīgo, kā arī Liepājas pilsētas pašvaldības policija un bruņotie spēki. Pirmdien posteni Pāvilostas ielā 1 izveidoja arī organizācija "bezvests.lv".

Šobrīd meklēšanas spēki sakoncentrēti Pāvilostas ielā 7 dārziņu rajonā. Tāpat šodien ar helikopteru tiks pārmeklēta Tosmares ezera apkārtne un visa Liepāja.

Tosmarē šodien policija sadarbībā ar namu apsaimniekotājiem pārmeklēs ēku pagrabus, bēniņus un citas policijai līdz šim nepieejamas telpas.

Līdz šim no iedzīvotājiem ir saņemta informācija, ka zēns ir redzēts vairākās vietās Liepājā - gan Ganību ielā pie ēstuves "Hesburger", gan Karostas rajonā pie veikala "Top!", gan arī autobusā uz Šķēdi. Neviena no šīm versijām nav apstiprinājusies.

Tāpat policijai ir sadarbība ar uzņēmumu "Liepājas autobusu parks", kurš aktīvi pārbauda sabiedriskā transporta videonovērošanas kameru ierakstus, taču arī tur zēns nav manīts.

VP arī norāda, ka palīdzību pieteikušies sniegt arī ekstrasensi, kuru teiktais tiek pārbaudīts, taču šobrīd bez rezultātiem.

Policija arī norāda, ka, iespējams, puikam līdzi bijusi rotaļlieta - sarkans vilcieniņš.

VP Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uģis Āva uzsver, ka šobrīd Liepājā spēki tiek novirzīti uz Pāvilostas ielas dārziņu rajonu, tajā pat laikā zēns tiek meklēts visā Latvijā un kaimiņvalstīs - Lietuvā un Igaunijā.

"Līdz šim nav tāds krūms, kur kāds nebūtu paskatījies. Bērns tiek meklēts visā Latvijā, tāpat arī kaimiņvalstīs. Aicinu visus Latvijas iedzīvotājus - pārbaudiet savas kāpņu telpas, šķūnīšus, ejiet pie kaimiņiem ar zēna fotogrāfiju, runājiet ar tiem, informējiet par notikušo un jautājiet vai gadījumā kaut kas nav mainīts! Katra informācija tiek pārbaudīta!" norāda Āva.

Policija skaidro kādā veidā puika varēja pazust, taču likumsargi šobrīd aicina plašsaziņas līdzekļus uz to nekoncentrēties, bet palīdzēt ar informācijas izplatīšanu zēna atrašanā.

Jau ziņots, ka Valsts policijā svētdien saņemts iesniegums par to, ka sestdien ap plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, izgāja piecgadīgais Ivans Berladins.

Zēns ir vidējas miesas uzbūves, viņam ir īsi, gaiši mati, zilas acis. Viņam mugurā bija zila adīta jaka ar rāvējslēdzi un zilas sporta bikses. Kājās bija raibas zeķes un sandales bēšā krāsā. Zēns sarunājas krievu valodā.

Ja kādam ir informācija par zēna iespējamām uzturēšanās vietām, policija par to lūdz informēt, zvanot uz tālruņa numuru 110.