2010. gada 1. marts, 13:33

Sindijas Vildes dosjē

Jauns.lv

Vecums:

31.

Ģimene: vīrs Jānis (26). Par ģimenes locekli uzskata Veimāras putnu suni Rausi.

Bijusi

modele un TV šovu vadītāja, Double Coffee brand menedžere, strādājusi reklāmas jomā.

Tagad ir uzņēmēja: pasākumu aģentūras Chocolates Events, kā arī radošās darbnīcas „Le Chocolat Chic” īpašniece.

Dejojusi

Zelta sietiņā un Dzirnās.

Lietas, kas Sindiju iedvesmo

Fazer piena šokolāde. Vienalga – ar riekstiem vai ar rozīnēm. Beļģijas šokolāde man šķiet par izsmalcinātu, to varu apēst kā delikatesi, bet Fazer varu apēst veselu tāfelīti. Nav tādu dienu, kad neēdu šokolādi!

Dejošana.

Man patīk ļauties mūzikai un izdejoties. Dažreiz – arī vienai pašai mājās. Gribas iemācīties Argentīnas tango. Tā deja ir tik emocionāla, kaislīga, karstasinīga un tajā pašā laikā – ar noslēpumu. Bet saprotu jau, ka dāmai manā vecumā vajag uzreiz meklēt partneri. Vīram nepatīk, un arī citi puiši nav viegli pierunājami...

Liepāja un Parīze: manas mīļākās pilsētas. Tajās jūtos kā es. Šķiet, viņās dzīvo kāda daļa manis, un, kad aizbraucu, to daļu atgūstu un jūtos kā kopums.

Pilsētnieku SPA

, kur dodos izbaudot masāžu. Tomēr vislabāk – īsta lauku pirts, ar liepu slotiņām, dabiskām eļļām, medu un kafijas skurbi. Un ūdens mucu zem klajas debess, kad virs galvām zvaigznes, krīt sniegs, un pārņem sajūta, ka pati esmu pārvērtusies par sniegpārsliņu.

Sintētisko vitamīnu vietā – dzērvenes ar ķiplokiem, riekstiem un medu, ko mana mamma sajauc spēcinošā zaptē. Un kaklā iekarināts mammas dārzā izaudzis ķiploks, kas divās dienās aizbiedē iesnas.