Nedēļas dīvaināko negadījumu TOP 5
Sabiedrība
2010. gada 11. septembris, 00:58

Nedēļas dīvaināko negadījumu TOP 5

Jauns.lv

Draud uzspridzināt Rīgas – Smoļenskas autobusu, apčurā Liepājas Rožu laukumu, apzog Aizkraukles tiesnešus. Kasjauns.lv piedāvā nedēļas dīvainību TOP 5.

Ogres veikalu tiranizē apdzērusies jauniete

Nedēļas sākumā Ogres veikala„Vārpa” Mālkalnes ielā  pārdevējas sadusmojās uz kādu pircēju, jo nevarēja izpildīt viņas vēlmes. Izrādās pircējam, ne vienmēr ir taisnība!

Pie tam pircēja – apdzērusies jauniete pa veikalu „pastaigājās” ar atvērtu alkohola pudeli rokās un ar savām neadekvātām prasībām uzmācās gan citiem pircējiem, gan pārdevējām.

Ogres policisti aizturēja 25 gadus veco jaunieti un konstatēja, ka viņa ir 3,6 promiļu lielā alkohola reibumā. Meitene nevarēja nostāvēt kājās un policijai nācās viņu vest uz mājām. Neatbildēts paliek jautājums, kā viņa varēja pārkāpt pāri veikala slieksnim un aiziet līdz letei?

Apčurā Rožu laukumu

Kamēr rīdzinieki ir sašutuši par britu tūristu uzvedību, kuri brīžiem Brīvības pieminekli uzskata par sabiedrisko tualeti, Latvijas rietumos paši latvieši apgāna savus nacionālos simbolus.

Nule kā kāds divdesmitgadīgs Edgars savas dabiskās vajadzības nokārtoja Liepājas Rožu laukuma rožu dobē. Tagad Edgaram nāksies saņemt sodu par nepiedienīgu uzvedību.

Līdz šim Liepājas simbols bija veiksmīgi paglābies no čurātmīļiem.

Autobraucēji posta Kurzemes pilsētu ielas

Pirms nedēļas īpaši „atraktīvi” autobraucēji uzvedās Kurzemē – viņi vienu pēc otra taranēja skaistāko Kurzemes pilsētu ielu infrastruktūru.

Sestdien Liepāja piedzīvoja „Mercedes” spēkratu uzlidojumu. Auto centās apgāzt pilsētas ielu laternu stabus. Vispirms kāda 1988. gadā dzimusī vadītāja ietriecās laternā Bāriņu un Ganību ielas stūrī, jo nespēja veikt labo pagriezienu. Dažas stundas vēlāk jau kāds cits autobraucējs ietriecās apgaismes stabā Ziemeļu ielā.

Šai pašā Kuldīgā kāds „Audi” vadītājs Strēlnieku ielā ar savu spēkratu iebrauca puķu dobē, „Lattelecom” skapī un elektrības stabā.

Draud uzspridzināt Rīgas – Smoļenskas autobusu

Pirmdienas vakarā nepatīkamu piedzīvojumu nācās izjust maršruta autobusa Rīga - Smoļenska pasažieriem. Salonā nepiedienīgi sāka uzvesties kāds iereibis pasažieris,  kuru vadītājs draudēja izsēdināt no autobusa.

Ticis līdz Jēkabpilij, iereibušais vīrs bija tik nikns uz autobusa vadītāju, ka paziņoja, ka autobusā ir ielikta bumba.

Vadītājs nekavējoties izsauca policiju, bet pasažieriem lika izkāpt no autobusa, baidīdamies, ka tik tiešam transportlīdzeklis var uzsprāgt.

Pasažieriem vajadzēja nīkt uz ielas, kamēr policisti pārbaudīja autobusu un tā bagāžu. Nekāda bumba netika atrasta, bet agresīvajam braucējam nu var nākties samaksāt sodu līdz 100 minimālajām mēnešalgām vai arī pasēdēt cietumā. Par šādu nodarījumu viņam var draudēt brīvības atņemšana līdz pat pieciem gadiem.

Apzog tiesu

Droši vien kādi neapmierinātie ar Zemgales apgabaltiesas Aizkrauklē pieņemto lēmumu bija nolēmuši smalki atriebties tiesnešiem. Viņi šīs nedēļas sākumā, pastaigājoties pa tiesas gaiteņiem, bija ieklīduši kādā kabinetā un nozaga tiesas darbiniekiem gan naudas makus un autovadītāja tiesības ar automašīnu tehniskām apliecībām, gan kredītkartes.

Elmārs Barkāns