RFS tikai pēc lideru uzmainīšanas laukumā atrod veidu, kā pārspēt "Grobiņu"/LFS
foto: Sanita Ieva Sparāne/TonyBet virslīga
Jānis Ikaunieks pret Grobiņas futbolistiem izcēlās ar diviem precīziem sitieniem.
Futbols

RFS tikai pēc lideru uzmainīšanas laukumā atrod veidu, kā pārspēt "Grobiņu"/LFS

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

RFS svētdien Rīgā svinēja uzvaru "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 26. kārtas spēlē.

RFS tikai pēc lideru uzmainīšanas laukumā atrod ve...

RFS ar 3:0 (0:0) pārspēja "Grobiņu"/LFS. Pirmajā puslaikā RFS futbolisti nespēja uzlauzt grobiņnieku aizsardzību, tāpēc līdz ar otrā puslaika sākumu laukumā devās Jānis Ikaunieks, Sedriks Kuadio, Roberts Savaļnieks un Ismaēls Diomande.

56. minūtē Ikaunieks pēc Kuadio piespēles no kreisās puses guva pirmos vārtus. 63. minūtē pēc stūra sitiena izspēles un vēl vienas Kuadio piespēles ar galvu 2:0 no soda laukuma vidus panāca Diomande, bet 90. minūtē Ikaunieks guva savus otros vārtus spēlē, pa kreiso pusi ar bumbu ieskrienot soda laukumā un raidot bumbu vārtu labajā apakšējā stūrī.

RFS virslīgā nav zaudējusi kopš 5.maija, kad ar 0:2 piekāpās "Valmierai", bet grobiņnieki pēdējā mačā ar 1:0 pārspēja "Liepāju". RFS vienas spēles diskvalifikācijas dēļ nevarēja palīdzēt Daniels Balodis.

Jau ziņots, ka svētdien "Valmiera" savā laukumā ar 4:1 uzvarēja "Daugavpili". Sestdien "Riga" viesos ar 4:2 pārspēja "Metta", bet "Liepāja" savā laukumā ar 3:0 sagrāva "Jelgavu". Uz vēlāku laiku ir pārcelta "Audas" un "Tukums 2000"/"Telms" spēle.

RFS 25 mačos ir sakrājusi 65 punktus, 26 cīņās "Riga" komandai ir 61, bet "Valmierai" - 51 punkts. 25 mačos 34 punkti ir "Audai" un "Daugavpilij". 26 cīņās 29 punkti ir "Grobiņai"/LFS, bet 26 punkti - "Metta" futbolistiem, 25 spēlēs 23 punktus ir sakrājis "Tukums 2000"/"Telms", bet 26 cīņās 19 punktus ir sakrājusi "Liepāja" un 16 - "Jelgava".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.