NHL ceļ mūsu Artūru Šilovu tronī, bet vācu hokeja zvaigzne viņu noniecina - ko par mūsu vārtsargu raksta sociālajos tīklos
Artūrs Šilovs aptur Leonu Draizaitlu - abu starpā, šķiet, izveidojušās īpaši saspīlētas attiecības.
Hokejs
2024. gada 13. maijs, 15:13

NHL ceļ mūsu Artūru Šilovu tronī, bet vācu hokeja zvaigzne viņu noniecina - ko par mūsu vārtsargu raksta sociālajos tīklos

Sporta nodaļa

Jauns.lv

2023. gada hokeja pasaules čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs turpina lieliski sevi apliecināt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, ko novērtē ne vien Latvijā, bet arī Ziemeļamerikā.

Pērn Artūrs Šilovs palīdzēja aizcīnīties līdz vēsturiskai pasaules čempionāta bronzas medaļai, bet šobrīd latvietis ir arī viena no galvenajām personām Stenlija kausa izcīņā. Ne velti 13. maijā, atverot pasaules spēcīgākās hokeja līgas mājaslapu, redzams uzraksts “Karalis Artūrs”. Mūsu vārtsargs tiek salīdzināts ar vienu no ikoniskākajiem britu monarhiem, par kuru dažādi nostāsti un leģendas ir atceļojušas līdz pat mūsdienām.

Kā tas viss sākās.

NHL lapā pirmās ziņas virsrakstā Karalis Artūrs.

"Canucks" faniem ir sava interpretācija.

Rets kadrs ar Šilovu darbībā.

Viens no pēdējo gadu NHL labākajiem uzbrucējiem vācietis Leons Draizaitls uzskata, ka Šilova veikums gan neesot nekas vērā ņemams, jo viņam un pārējiem "Oilers" hokejistiem vairāk patraucējuši vārtu stabi.

Šilovs gan atbildi nepalika parādā. Uz žurnālistu jautājumu, vai atceras iespaidīgo atvairījumu pret Draizaitlu, latviešu vārtsargs pārjautāja: "kuru atvairījumu no visiem?"

Supervaroņa cienīgi.

Metienu attiecība mača otrajā pusē bija tiešām dramatiska.

Nebija viegli un pēc spēles vajag atvēsināties.

Viens no iespaidīgākajiem atvairījumiem.

Viennozīmīgi vērtīgākais spēlētājs!

Šilova kreklā tagad ģērbjas pat komentētāji.

Pirmo reizi NHL karjerā atvairīti 42 metieni.

Artūra Šilova meistarklase.

Artūra Šilova izrāde.

Šilovs sarīkoja īstu ballīti.

Tu esi laimīgs, ja uz tevi kāds skatās, kā Konors Gārlends skatās uz Šilovu.