foto: Instagram @lauravizla
FOTO: kā Porziņģis ar mīļoto Lauru privātā lidmašīnā atgriezās Latvijā? Lidojums no Vašingtonas uz Liepāju izmaksā veselu bagātību
Neliela pozēšana pēc Kristapa un Lauras treniņa Porziņģu Jūrmalciema rezidencē
Sporta zvaigznes
2023. gada 19. aprīlis, 14:25

FOTO: kā Porziņģis ar mīļoto Lauru privātā lidmašīnā atgriezās Latvijā? Lidojums no Vašingtonas uz Liepāju izmaksā veselu bagātību

Jauns.lv

17. aprīlī Latvijas visu laiku slavenākais basketbolists Kristaps Porziņģis savā “Instagram” kontā publicēja attēlu no Liepājas lidostas, kur bija redzams kopā ar tēvu Tāli, norādot, ka atgriezies dzimtenē.

Vašingtonas “Wizards” basketbolists savu attēlu parakstīja ar vārdiem “Atpakaļ mājās”.

foto: Instagram.com/kporzee
Kristaps Porziņģis Liepājas lidostā ar savu tēvu Tāli.

Kā vēsta portāls Liepajniekiem.lv, atsaucoties uz Liepājas lidostā gūto informāciju, Kristaps Porziņģis Vēju pilsētā ieradies ar aviācijas kompānijas “VistaJet” sudraboto lidmašīnu “Bombardier Global 6000”. “VistaJet” mājaslapā pieejamā informācija norāda, ka plašais salons ir sadalīts trīs zonās – sarunām, atpūtai un gulēšanai. Kopumā lidaparāts paredzēts 14 cilvēkiem, bet gulēšana vienlaikus paredzēta septiņiem pasažieriem. Savukārt maksimālais bagāžas apjoms norādīts nepilni 454 kilogrami.

Kristaps Porziņģis atgriežas mājās ar “Bombardier Global 6000” privāto lidmašīnu

Ieskats “Bombardier Global 6000” privātajā lidmašīnā, ar kādu Liepājā no Vašingtonas ieradies Kristaps Porziņģis.

gallery icon

 “VistaJet” mājaslapā un citās uzņēmuma sadarbības partneru lapās pieejamā informācija liecina, ka privātās lidmašīnas īre izmaksā aptuveni no 12 līdz 20 tūkstošiem ASV dolāru  (aptuveni 11 līdz 18,3 tūkstoši eiro) stundā.

foto: Liepājas lidosta
“Bombardier Global 6000” lidaparāts Liepājas lidostā.

Portāls Liepajniekiem.lv noskaidrojis, ka nepilnu astoņu stundu privāts čarterlidojums no Vašingtonas uz Liepāju ar “Gulfstream” lidmašīnu izmaksātu 128 000 ASV dolāru (vairāk nekā 117 tūkstoši eiro).

Portāls Jauns.lv jau vēstīja, ka ar šādu pašu lidmašīnu Kristaps Liepājā ieradās arī 2020. gadā. Toreiz tika mēļots, ka lidaparātu jaunākajam no brāļiem Porziņģiem iedevis viņa tā brīža komandas – Dalasas “Mavericks” - īpašnieks Marks Kubans, kuram pašam pieder šāds gaisa kuģis.

Ar šo pašu lidmašīnu reizēm uz Eiropu lidojis arī slovēņu basketbola talants Luka Dončičs. Interesanti, ka pirms dažām dienām – tieši uz pareizticīgo Lieldienām – savās mājās ar privāto lidmašīnu “Gulfstream G650” atgriezās arī Dončičs. Viņam lidojums no Dalasas uz Ļubļanu esot izmaksājis ap 166 000 ASV dolāru (aptuveni 150 000 eiro). Interesanti, ka pēc neiekļūšanas izslēgšanas spēlēs Dončiča mājupceļš šoreiz bijis uz paša rēķina, nevis komandas īpašnieka nodrošināts.

foto: Instagram @lauravizla
Kristaps un viņa mīļotā Laura bauda pirts priekus.

Par Kristapa atgriešanos Latvijā liecina arī viņa mīļotās sievietes Laura Vizlas īsie stāsti sociālajos tīklos, kur pāris redzams, trenējoties Porziņģu rezidencē Jūrmalciemā. Tāpat abi jau paguvuši ieiet kārtīgā pirtī un Laura paguvusi kārtīgi nosvinēt savu vārda dienu – ar dzirkstošo vīnu un austerēm.

Ieskats Porziņģu ģimenes villā Jūrmalciemā

Ieskats Porziņģu ģimenes villā Jūrmalciemā. Vietējie to jau iesaukuši par "Porziņģciemu".

gallery icon

Porziņģis šajā sezonā laukumā devās 65 “Wizards” spēlēs, kurās vidēji 33 minūtēs guva 23,2 punktus, izcīnīja 8,4 atlēkušās bumbas, atdeva 2,7 rezultatīvas piespēles un bloķēja 1,5 metienus. "Wizards" ar 35 uzvarām 82 mačā ieņēma 12. vietu Austrumu konferencē un izslēgšanas spēlēm nekvalificējās.

27 gadus vecajam Porzinģim pašreizējā līgumā ir palicis viens gads ar spēlētāja opciju par 36 miljoniem ASV dolāru.

Lauras Vizlas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no Lauras Vizlas "Instagram" profila.

gallery icon

"Wizards" Porziņģim var piedāvāt četru gadu līgumu par 180 miljoniem ASV dolāru, ja viņš līdz jūnijam izlemj atteikties no spēlētāja opcijas un pagarināt vienošanos ar komandu.

Kristapa Porziņģa ekskluzīvais mersedess

Kristapa Porziņģa ekskluzīvais mersedess.

gallery icon

Savā NBA karjerā Porziņģis jau nopelnījis vairāk nekā 140 miljonus ASV dolāru. Tāpat viņam noslēgti vairāki reklāmas līgumi – ienesīgākais no tiem ar “Adidas”, kas ik gadu ienes 2-3 miljonus dolāru. Tāpat basketbolists sācis naudu investēt gan nekustamajos īpašumos, gan uzņēmumos Latvijā un ārpus tās robežām.