Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kas noticis? Mairis Briedis devies uz Kijivu un ziedo bērniem
foto: Twitter @MairisBriedis
Mairis Briedis devies uz Kijevu.
Sporta zvaigznes

Kas noticis? Mairis Briedis devies uz Kijivu un ziedo bērniem

Jauns.lv

Latvijas bokseris Mairis Briedis, kurš pēdējo gadu laikā nonāca sabiedrības kritikas krustugunīs savu sociālo tīklu aktivitāšu dēļ, publicējis vairākus foto “Twitter” kur viņš redzams viesojoties Kijivā.

Kas noticis? Mairis Briedis devies uz Kijivu un zi...

Vienā no ierakstiem Mairis Biredis izsaka apbrīnu Kijivas pilsētai. “Kijeva ir neticama pilsēta. Neskatoties uz visu, dzīve šeit rit pilnā sparā,” raksta Briedis.


Citā bildē viņš redzams kopā ar Kijivas mēru Kļičko un savu ziedojumu. “Uzdāvināju elektroģenerātoru Kijivas bērnu sporta skolai,” raksta Briedis. 

Kā zināms, Mairis Briedis pērn saņēma ne mazums kritisku komentāru un piezīmju par savu attieksmi pret Krievijas agresiju Ukrainā.

Mairis Briedis zaudē pasaules čempiona jostu

Latvijas bokseris Mairis Briedis sestdien Goldkostā, Austrālijā, piedzīvoja zaudējumu austrālietim Džeijam Opetaijam un atvadījās no Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona ...

Pēcāk gan Briedis precizēja pausto, jo daudzi viņa talanta cienītāji bija neizpratnē par sportista pozīciju. “Skaidrojums jums – tie, kas nesaprot, tie, kas nemāk lasīt. Es esmu Latvijas pusē. Bet, ja runa ir par to, kas notiek Ukrainā un Krievijā, es pilnībā esmu pret to, kas notiek,” teica Briedis.

Tikmēr vairāki "Twitter" lietotāji ir pārsteigti par kraso pavērsienu un Maira Brieža pēkšņo atbalstu Ukrainai!