foto: Publicitātes foto
Rīgas “Dinamo” Ziemassvētku labsole noslēgsies 15. decembrī
Hokejs
2021. gada 14. decembris, 12:35

Rīgas “Dinamo” Ziemassvētku labsole noslēgsies 15. decembrī

Jauns.lv

Adventes laikā “Dinamo Rīga” kopā ar partneriem - EHR, “Ghetto Games” un “Ziedosim kopā” - pirmo reizi rīko “Instagram” tiešsaistes izsoļu sēriju, kurās iespējams iegādāties gan hokeja ekipējumu, gan dažādas vērtīgas un unikālas lietas no Rīgas “Dinamo” un partneriem, lai par iegūtajiem līdzekļiem palīdzētu labdarības organizācijas Palidzesim.lv rūpju lokā esošajiem bērniem.

Veiksmīgi aizvadītas jau trīs izsoļu sērijas, kas dos iespēju dažiem īpašajiem bērniem sagādāt tik ļoti nepieciešamos tehniskos palīglīdzekļus viņu ikdienas gaitu atvieglošanai un dzīves kvalitātes uzlabošanai.

Pie 11 gadus vecā Ričarda, kuram ir smagi centrālās nervu sistēmas (CNS) bojājumi ar tetraparēzi un epilepsiju, ceļā jau ir speciālais trenažieris “citronšķēle” - ar tā palīdzību zēns varēs uzlabot pārvietošanās spējas un nodrošināt ķermeņa stabilitāti. Tāpat par labsolē iegūtajiem līdzekļiem tiks iegādāta īpaša ierīce - vertikalizators, kas palīdzēs zēnam atrasties vertikālā pozīcijā. Šo tehnisko palīglīdzekļu kopējās izmaksas ir 2700 eiro, un tās ir vitāli nozīmīgas drosmīgā Ričarda dzīves kvalitātes uzlabošanai.

Savukārt trīs gadus vecajam Kasparam, kuram ir retais Varburga mikrosindroms, nepieciešamas mīkstās ortozes un sensorās zoles, kuru kopējās izmaksas ir 2000 eiro.  Atbalsts, ko sniegs šie īpaši Kasparam pielāgotie palīglīdzekļi, palīdzēs uzlabot iekšējo orgānu, īpaši plaušu, vēdera dobuma orgānu darbību, kavēs locītavu deformācijas, dos iespēju uztvert pasauli kvalitatīvāk, atvieglot mazā Kaspara ikdienas aprūpi, dažādot viņa aktivitātes un padarīt bērna ikdienu daudz priecīgāku.

Labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv redzes lokā ir vairāk nekā 200 bērnu un jauniešu ar dažādām veselības un sociālām problēmām, un viens no šīs labsoles mērķiem ir sarūpēt viņiem Ziemassvētku dāvanas.

Rīgas “Dinamo” kopā ar partneriem aicina ikvienu pieslēgties ceturtajai – noslēdzošajai - labsolei šo ceturtdien, 15. decembrī plkst. 19.00 @dinamorigaofficial “Instagram” kontā un, izsolot kādu no simboliskajām lietām, paveikt labu darbu - sagādāt dāvanu bērniem Ziemassvētkos.

Tieši šai izsolei pietaupīts ļoti īpašs piedāvājums – Sanda Ozoliņa parakstīts spēles krekls, Mārtiņa Karsuma nūja ar parakstu, hokeja leģendas un Rīgas “Dinamo” bijušā trenera Sergeja Zubova hokeja slidas. Būs iespēja iegādāties arī citas vērtīgas lietas no “Dinamo Rīga” partneriem “Mans drēbju skapis” un izdevniecības “Rīgas Viļņi”.

Noslēguma labsolei pieslēgsies populārais bokseris Kristaps Zutis, mūziķi Emīls Balceris un Ozols  - arī viņi būs sagādājuši ko īpašu izsolāmu.

Vienlaikus - ja ir iespēja - akcijas “Sasildīsim sirsniņas” ietvaros ikviens var veikt ziedojumu jebkādā apmērā uz organizācijas Palidzesim.lv kontu.

NODIBINĀJUMS “PALĪDZĒSIM.LV”
Vienotais reģ. Nr. 40008137568
Adrese: A.Čaka 136, Rīga, LV-1012
NORĒĶINU REKVIZĪTI: AS “SEB banka”
LV90UNLA0050013761397
SWIFT kods: UNLALV2X

Veicot naudas pārskaitījumu, jānorāda maksājuma mērķis: akcijai “Sasildīsim sirsniņas!”.