foto: imago images/ULMER Pressebildagentur/Lingria/Scanpix
Ibrahimovičs ar diviem vārtiem "AC Milan" izvirza A sērijas vadībā
Zlatans Ibrahimovičs šobrīd ar 10 precīziem sitieniem ir A sērijas labākais vārtu guvējs.
Futbols
2020. gada 23. novembris, 10:49

Ibrahimovičs ar diviem vārtiem "AC Milan" izvirza A sērijas vadībā

Jauns.lv / LETA

Slavenais zviedru futbolists Zlatans Ibrahimovičs svētdien Itālijas A sērijas spēlē guva divus vārtus un palīdzēja savai komandai "AC Milan" iegūt pirmo vietu čempionātā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"AC Milan" viesos ar 3:1 (1:0) uzvarēja "Napoli", kas 65.minūtē palika desmit vīru sastāvā.

Ibrahimovičs spēles rezultātu atklāja 20.minūtē, ar galvu bumbu vārtos raidot pēc Teo Ernandesa centrējuma soda laukumā. Līdzīgā manierē uzbrucējs izcēlās ar 54.minūtē, panākdams 2:0, taču 79.minūtē viņš laukumu pameta sastiepta kājas muskuļa dēļ.

63.minūtē Drīss Mertens guva vārtus "Napoli" labā, taču kompensācijas laika piektajā minūtē Jens Peters Hauge soda laukumā atrāvās no sedzēja un bumbu trieca zem vārtu pārliktņa. Haugem tie bija pirmie vārti A sērijā.

Ibrahimovičs šosezon aizvadījis sešas spēles un visās spējis izcelties ar vārtu guvumu. Futbolists Covid-19 dēļ šosezon izlaidis divus mačus.

"AC Milan" šajā spēlē nevadīja galvenais treneris Stefano Pioli, jo viņš ir inficējies ar Covid-19.

Zīmīgi, ka "AC Milan" Neapolē uzvaru pret vietējo klubu nebija izcīnījusi kopš 2010. gada. Arī togad abu komandu savstarpējā spēlē vārtus guva Ibrahimovičs.

Citā spēlē Milānas "Inter" mājās ar 4:2 (0:1) uzvarēja "Torino".

Pirmā puslaika kompensācijas laikā "Torino" komandu vadībā izvirzīja Simone Zaza, viņam soda laukumā spējot sev izkārtot labu sitiena pozīciju. Otrā puslaika 62.minūtē "Torino" komandā izcēlās arī Kristiāns Ansaldi.

Otrais puslaiks jau aizritēja mājinieku zīmē. 64.minūtē izlīdzinājumu panāca Aleksis Sančess, taču Romelu Lukaku nākamajās 20 minūtēs jau nokārtoja 3:1. Savus otros vārtus Lukaku iesita no 11 metru atzīmes.

Lautaro Martiness Milānas vienības ceturtos vārtus guva 90.minūtē pēc Lukaku piespēles, kurš palīdzīgu roku sniedza arī pirmajos gūtajos vārtos.

Tāpat uzvaru svinēja arī "AS Roma", kas savā laukumā ar 3:0 (3:0) uzvarēja "Parma".

Borja Mojarals spēles rezultātu atklāja 28.minūtē, bet Henrihs Mhitarjans vārtus guva 32. un 40.minūtē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tikmēr sestdien Turīnas "Juventus" mājās ar 2:0 (2:0) uzvarēja "Cagliari". Portugālis Krištianu Ronaldu savas komandas abus vārtus guva 38. un 42. minūtē.

Pēc astoņām spēļu kārtām "AC Milan" ir pirmā ar 20 punktiem, par diviem mazāk ir "Sassuolo", kamēr "AS Roma" seko ar 17 punktiem. Turīnas "Juventus" iekrājusi 16 punktus, Milānas "Inter" tikusi pie 15 punktiem, bet vadošo sešinieku ar 14 punktiem noslēdz "Napoli".