foto: LETA
OHL zvaigžņu spēle ieplānota tieši pirms Ziemassvētkiem
Hokeja kluba "Liepāja" galvenais treneris Guntis Pujāts (no kreisās), hokeja kluba "Rīga" galvenais treneris Aigars Cipruss, "Optibet Latvija" zīmola vadītāja Zane Liepa un Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis piedalās "Optibet" hokeja līgas preses konferencē.
Hokejs
2020. gada 3. septembris, 09:24

OHL zvaigžņu spēle ieplānota tieši pirms Ziemassvētkiem

Jauns.lv / LETA

"Optibet" Hokeja līgas (OHL) 2020./2021.gada sezonas zvaigžņu spēle norisināsies 22.decembrī, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

OHL 2020./2021.gada sezonā tiks aizvadītas 126 regulārās sezonas spēlēs, pēc kurām četras punktiem bagātākās komandas cīnīsies izslēgšanas turnīrā, lai noskaidrotu Latvijas čempionu. Pirmā spēle norisināsies sestdien plkst.18 "Inbox.lv" ledus hallē starp komandām "Olimp"/"Venta 2002" un "Mogo"/LSPA.

"Olimp" komanda ir mainījusi nosaukumu un treneri, kā arī noslēgusi sadarbību gan ar "Venta 2002" komandu, gan "Tukuma" jaunatnes komandu. Šosezon komandas galvenais treneris būs Aigars Cipruss. 

Arī "Liepāja" un "Zemgale"/LLU komandas šogad vadīs citi galvenie treneri - attiecīgi Guntis Pujāts un Artis Ābols.

Tāpat vairākas komandas papildinājušas sastāvus ar pieredzējušiem spēlētājiem. "Mogo"/LSPA rindas papildinājuši Robs Šremps un Rihards Marenis, bet tuvākā laikā pievienosies arī Krišjānis Rēdlihs un Oskars Bārtulis. "Olimp"/"Venta 2002" komandā varēs redzēt Lauri Bajarunu un Gati Spruktu, kurš pērnās sezonas rezultatīvāko uzbrucēju.

"Liepājā" atgriezušies Mārtiņš Gipters, Egils Kalns, Arturs Mickevičs un Kārlis Ozoliņš. Savukārt "Zemgale"/LLU rindas pastiprinājuši Roberts Jekimovs, Mārtiņš Porejs un Kirils Tambijevs, kā arī gaidāmi vēl papildinājumi no Rīgas "Dinamo".

Gaidāmajā sezonā norisināsies arī OHL zvaigžņu spēle, kas ieplānota 22.decembrī.

Ņemot vērā sanitāro protokolu, pirmās divas rindas aiz spēlētāju soliem būs tukšas un tajās nedrīkstēs atrasties neviens cilvēks, lai maksimāli samazinātu spēlētāju kontaktu ar skatītājiem. Pirms pirmās spēles visam komandas personālam, spēlētājiem un pārstāvjiem ir jābūt negatīvam Covid - 19 testam, tomēr par turpmāko vīrusa izplatības ierobežošanu ir atbildīgi klubi, vadoties pēc OHL nolikuma Covid - 19 protokola.

2019./2020.gada sezonā OHL spēlēs "Mogo"/LSPA, "Olimp"/"Venta 2002", "Zemgale"/LLU, Hokeja skolas "Rīga", Daugavpils "Dinaburga", "Prizma"/IHS, un "Liepājas" komandas.

Pagājušajā sezonā Latvijas virslīgā spēlēja astoņas komandas, taču 2020./21.gada sezonā būs par vienu komandu mazāk, jo turnīrā nespēlēs "Kurbads".

Aizvadītajā sezonā izslēgšanas spēles netika aizvadītas, bet par vietējā čempionāta uzvarētāju tika pasludināta "Olimp". Turnīra jaunpienācēja izšķirošos punktus ieguva pēc tam, kad "Rīga" neieradās uz sezonas pēdējo maču.

"Olimp" līdz ar panākumu OHL nopelnīja iespēju startēt Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā, taču starptautiskās sacensības tika atceltas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās