Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Krievijas žurnālisti Zvaigžņu spēlei teju iebalso „Vitjaz” kausli Mirastiju

Krievijas žurnālisti Zvaigžņu spēlei teju iebalso „Vitjaz” kausli Mirastiju

Jauns.lv

Dalībai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēlē žurnālisti neiebalsoja nevienu Rīgas "Dinamo" spēlētāju, liecina KHL pirmdien publicētā informācija.

Krievijas žurnālisti Zvaigžņu spēlei teju iebalso ...
Krievijas sporta žurnālistu lēmums, balsot par Džonu Mirastiju, kuru noteikti nedrīkst uzskatīt par meistarīgu hokejistu, ir tiešām savdabīgs.
Krievijas sporta žurnālistu lēmums, balsot par Džonu Mirastiju, kuru noteikti nedrīkst uzskatīt par meistarīgu hokejistu, ir tiešām savdabīgs.

Kapteiņa Sanda Ozoliņa Rietumu konferences zvaigžņu komandā 21.janvārī "Arēnā Rīga" otrais vārtsargs būs Vitālijs Kovaļs no Ņižņijnovgorodas "Torpedo", aizsardzībā žurnālisti iebalsoja Dmitriju Kaļiņinu no Sanktpēterburgas SKA un Janne Niskalu no Maskavas apgabala "Atlant". Otro uzbrucēju trio veidos Sergejs Širokovs (Maskavas CSKA), Tonijs Mortensons (Sanktpēterburgas SKA) un Mihails Aņisins (Čehovas "Vitjaz"). Septītajā vietā, pēc žurnālistu vērtējuma, ierindojās Čehovas "Vitjaz" kauslis Džons Mirastijs.

Savukārt Sergeja Fjodorova Austrumu konferences zvaigznes papildinās vārtsargs Maikls Gārnets (Čeļabinskas "Traktor"), aizsargi Kevins Dalmans (Astanas "Baris") un Aleksandrs Rjazancevs (Čeļabinskas "Traktor"), kā arī uzbrucēji Aleksandrs Radulovs (Ufas "Salavat Julajev"), Vladimirs Tarasenko (Novosibirskas "Sibirj") un Romans Červenka (Omskas apgabala "Avangard").

Jau iepriekš līdzjutēju balsojumā noteica abu komandu starta piecniekus un vārtsargus. Absolūti lielāko balsu skaitu ieguva Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs. Viņa partneri komandas starta sastāvā būs Vadims Ščipačovs no Čerepovecas "Severstaļ" un Džefs Plets no Minskas "Dinamo". Ozoliņa komandas aizsargi pirmajā piecniekā būs Jere Karalahti (Minskas "Dinamo") un Maksims Čudinovs ("Severstaļ"), bet vārtos – Konstantins Baruļins no Maskavas apgabala "Atlant".

Austrumu konferences klubus Fjodorova komandā sākumsastāvā pārstāvēs vārtsargs Mihails Birjukovs (Hantimansijskas "Jugra"), aizsargi Iļja Ņikuļins (Kazaņas "Ak Bars") un Miko Mēenpē (Habarovskas "Amur), kā arī uzbrucēji Jevgēņijs Kuzņecovs (Čeļabinskas "Traktor"), Aleksejs Kaļužnijs (Omskas apgabala "Avangard") un Jakubs Petružaleks (Habarovskas "Amur").