„Ozo halles” 5 gadu jubilejā laukumā satiekas Latvijas hokeja zvaigznes. FOTO
Šī brīža Latvijas hokeja miljonāri Ozolniekos - Miķelis Rēdlihs, kam ir līgums uz trim gadiem ar Jaroslavļas „Lokomotiv” par četriem miljoniem ASV dolāru, Lauris Dārziņš, kam ir līgums ar Kazaņas „Ak Bars” par 1,2 miljoniem dolāru gadā, un hokeja leģenda, trešais pelnošākais hokejists Latvijā Sandis Ozoliņš vienā foto kopā ar „Ozo halles” īpašnieku Daini Liepiņu, viņa mazmeitu, Miķeļa Rēdliha atvasi Justīni un vienu no Latvijas hokeja vārtsargu talantiem Deniju Romanovski.
Hokejs
2013. gada 4. jūnijs, 16:12

„Ozo halles” 5 gadu jubilejā laukumā satiekas Latvijas hokeja zvaigznes. FOTO

Jauns.lv

Kopš Ozolniekus uzcelta „Ozo” ledus halle, tās jubilejas svinību kulminācija ir nu jau tradicionālā zvaigžņu spēle, kas laukumā pulcē Latvijas hokeja leģendas, jaunos talantus un izlases līderus. Izņēmums nebija arī „Ozo halles” 5 gadu jubilejas svinības maija pēdējā dienā.

Trūka vien Jāņa Sprukta, Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma, jo Ozolniekos azartisku hokeja spēli demonstrēja teju viss Latvijas hokeja zieds. Kā ierasts, „Zvaigžņu spēlē” jau sesto reizi sacentās Latvijas izlase pret „Ozo” komandu. Latvijas izlases rindās spēlēja Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Armands Bērziņš, Krišjānis Rēdlihs, Juris Štāls, Andris Džeriņš, Kapars Saulietis, Mārtiņš Cipulis, Raimonds Blisiņš, Kaspars Pauče, Edijs Brahmanis, Juris Ozols un vārtsargs Māris Jučers, bet „Ozo” komandā laukumā izgāja gan pats Sandis Ozoliņš, gan arī Latvijas hokeja izlases nesenie līderi - Aigars Cipruss, Viktors Ignatjevs un Artis Ābols -, kā arī jaunas hokeja talants Zemgus Girgensons, NHL spēlējošais aizsargs Artūrs Kulda, „Dinamo” uzbrucējs Gints Meija, kā arī Mārtiņš Porejs, Raimonds Vilkoits, Roberts Bukarts, Rihards Bukarts, Aigars Pauče un „Ozo halles” īpašnieks Dainis Liepiņš, bet vārtos stāvēja jaunais talants Denijs Romanovskis

Spēli, ko vēroja ne tikai kuplā skaitā sanākušie Ozolnieku hokeja fani, bet arī hokejistu dzīvesbiedres ar atvasēm, ar simbolisko ripas iemetienu atklāja Miķeļa Rēdliha meita, Daiņa Liepiņa mazmeita Justīne. Savukārt pašā spēlē, kas tik tiešām bija ļoti sīva un nepavisam ne vasarīga, šoreiz ar 5:3 uzvarēja Latvijas izlase. Tas nozīmē, ka Latvijas izlase revanšējās par pērnā gada zaudējumu un cīņas kopējais rezultāts ir neizšķirts 3:3!

Pēc spēles fani varēja nofotografēties ar Latvijas hokeja zvaigznēm un iegūt autogrāfus, kā arī baudīt grupas „Dzelzs Vilks” koncertu.


Kasjauns.lv/FOTO: Mārtiņš Ziders