foto: Vida Press
Viņas disciplīna ir apbrīnojama. Ko patiesībā ēd hercogiene Ketrīna?
Hercogiene Ketrīna ar vīru princi Viljamu.
2018. gada 8. jūnijs, 11:20

Viņas disciplīna ir apbrīnojama. Ko patiesībā ēd hercogiene Ketrīna?

Kasjauns.lv

Hercogiene Ketrīna vienmēr izskatās brīnišķīgi. Protams, viņai ir pieejami grima mākslinieki un stilisti, taču ir kas vēl būtiskāks labam izskatam. Ketrīna īpašu uzmanību pievērš tam, ko viņa ēd! Turklāt viņa pati iet pirkt pārtiku.

Laiku pa laikam viņa ietur arī diētu.

Uz veikalu pēc pārtikas

foto: Vida Press

Lielāko daļu cilvēku neviens neslavēs par to, ka tie paši iet uz veikalu pēc pārtikas, taču sabiedrība ar sajūsmu uztver to, ka hercogiene Ketrīna reizi nedēļā dodas uz veikalu papildināt pārtikas krājumus. Viņai, kā britu karaļnama pārstāvei un vienai no fotografētākajām sievietēm pasaulē, līdzi dodas miesassargi un policijas eskorts. Taču pat par spīti šādām neērtībām, Ketrīna pati dodas uz veikalu. Sabiedrībai tas ļoti patīk, jo šādi viņa kļūst tuvāka tautai.

Ko hercogiene parasti iegādājas pārtikas veikalā?

Vīns

foto: Vida Press

Ketrīna šā gada aprīlī kļuva par māmiņu savam trešajam bērnam. Kad viņa nav stāvoklī, hercogiene šad un tad iemalko glāzi vīna. Pēc pirmās grūtniecības, kad viņa piedalījās vīna degustācijā Jaunzēlandē, Ketrīna atzina, ka ar prieku var atkal izbaudīt vīnu, jo vairs nav stāvoklī ar princi Džordžu. Ketrīnai labi orientējas vīna pasaulē un viņai ir arī zināšanas tā darināšanā.

Protams, jūs nekad neredzēsiet hercogieni Ketrīnu iereibušu. Taču no glāzes laba vīna viņa neatteiksies.

Kafija

foto: Vida Press

Arī, runājot par šo dzērienu, Ketrīna ir tāda pati, kā vairums no mums: tasīte kafijas ir neatņemama viņas ikdienas sastāvdaļa. Grūtniecības laikā hercogiene bija manīta apmeklējam populāro „Starbucks” kafejnīcu. Viņa pasūtīja kafiju latte bez kofeīna (kofeīns nenāk par labu gaidāmajam mazulim) un cepumu, bet, maksājot par pirkumu, pasniedza „Starbucks” klienta karti. Nedomājam, ka kafetēriju apmeklējumi pieskaitāmi Ketrīnas ikdienai, taču, gaidot mazuli, hercogiene vēlējās palutināt sevi, līdzīgi kā citas topošās māmiņas. Tas ir ļoti labi saprotams!

Termiski neapstrādāta pārtika

foto: Vida Press

Lai saglabātu savu figūru nevainojami slaidu, hercogiene Ketrīna dodot priekšroku termiski neapstrādātiem produktiem. Viņa ēd daudz dārzeņu un augļu, kā arī citus produktus, kas nav cepti vai vārīti. Ketrīnas iemīļotāko produktu klāstā minamas godži ogas, arbūzs, seviče (īpašā tehnikā marinēta zivs) un tabulē salāti.

Kad princis Viljams un hercogiene Ketrīna viesojās Indijā, viņi viesnīcas personālam lūdza pasniegt tikai veģetārus ēdienus. Vienmēr pāris tā nedara. Reiz Ketrīna ievēroja diētu, kas paredzēja daudz gaļas ēšanu. Tomēr, kad hercogiene neievēro nekādas diētas, viņa priekšroku dod augļiem un dārzeņiem.

Diēta

foto: Vida Press

Vairums līgavu kāzās vēlas izskatīties tik labi kā nekad. Arī hercogiene Ketrīna nebija izņēmums. Runā, ka pirms kāzām viņa ievērojusi Dikāna diētu. Šī diēta tās pirmajā posmā izslēdz jebkādu ogļhidrātu lietošanu uzturā. Tas nozīmē, ka jāēd gaļa, zivis, olas un taukus nesaturoši piena produkti. Šī diēta ir ļoti strikta, taču arī iedarbīga. Tomēr eksperti neiesaka to ieturēt ilgstoši.

Mīļākais ēdiens

foto: Vida Press

Ja runa ir par ēdienu, Ketrīnai patīk vienmēr izbaudīt ko jaunu. Dodoties brīvdienu braucienos, viņai labprāt pagaršos vēl neēstus ēdienus. Turklāt viņai garšo ļoti asi ēdieni. Hercogiene dievina kariju, turpretī vīrs princis Viljams nav iecienījis garšvielām bagātas maltītes.

Kad pāris apmeklēja Britu Kolumbijas ēdienu festivālu, šefpavārs bija pagatavojis ēdienu, kas līdzinās tam, ko pasniedza pāra kāzās. Viņš pagatavoja jēru ar kariju, taču īpaši piedomāja pie tā, lai ēdiens nebūtu pārāk ass, jo pie tāda nav radis princis Viljams. Ja ēdienu baudītu tikai Ketrīna, tas būtu ievērojami asāks.

Nedrīkst

foto: Vida Press

Hercogienei Ketrīnai patīk eksperimentēt ar ēdienu, tomēr viņa nedrīkst ēst visu, ko vēlas. Piemēram, karaliskās ģimenes pārstāvjiem ir liegts ēst vēžveidīgos, jo ar tiem pastāv lielāks saindēšanās risks, nekā ar jebkuru citu pārtikas produktu.

foto: Vida Press