foto: Juris Rozenbergs
"Norēķināties negribas?" - Linda Mūrniece sūrojas, ka rēķinu par ballīti nav samaksājusi Latvijas Universitāte
Linda Mūrniece.
2020. gada 30. marts, 12:45

"Norēķināties negribas?" - Linda Mūrniece sūrojas, ka rēķinu par ballīti nav samaksājusi Latvijas Universitāte

Jauns.lv

Viesnīcniece Linda Mūrniece pasūdzējusies, ka savas saistības nepildot Latvijas Universitāte. "Norēķināties negribas?" augstskolai vaicā "Hotel Roma" vadītāja.

Sociālās saziņas tīklā tviterī Mūrniece ierakstījusi šādu vēstījumu: "Šobrīd uzņēmumi viens otram parādā, bet maksā, lai otru nenogremdētu. Kamēr daža valsts iestāde, kam naudas netrūkst, “izliekas par beigtu”... @universitatelv, senā ballīte bija laba, vai ne? Bet norēķināties negribas?" Tā Mūrniece likusi noprast - Latvijas Universitāte nav norēķinājusies par saņemtajiem pakalpojumiem.

"Ļaunprātīgi nemaksāt ir kauns. Īpaši tiem, kuri var atļauties," tālāk piebilst Mūrniece, norādot: "Mēs lūdzamies jau dažas nedēļas. Jo tā summa ļautu nomaksāt dažus rēķinus pašiem."

"Hotel Roma" vadītāja neaizmirst arī atgādināt, ka norēķinājusies ar viesnīcu neesot arī skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate. "Nenomaksāja, protams. Aizgāja uz policiju uzrakstīt iesniegumu, ka es viņai godu atņēmusi, pasakot to skaļi... Tā nauda vispār dažu darbinieku algu apmērā. Noderētu," tā Mūrniece.