2021. gada 18. janvāris, 14:45

"Pastaiga" vērtē. Kosmētikas un wellness ceļvedis: 2020. gada izcilnieki

Pastaiga

Žurnāls "Pastaiga" izveidojis pagājušā gada labākās kosmētikas un wellness ceļvedi, kas ietver ne tikai izcilākos skaistumkopšanas produktus, bet arī labāko sejas un ķermeņa procedūru izlasi.

Kā tapa ceļvedis?

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šoreiz Pastaiga ļāva pašiem kosmētikas ražotājiem izcelt, viņuprāt, labākos un vērtīgākos produktus, turklāt ne tikai no jaunumu klāsta. Taču testēšana neizpalika – ķermeņa un sejas kopšanas procedūru izlasi uz savas ādas pārbaudīja žurnāla redakcijas pieredzējušās un vislabākajā nozīmē izlutinātās darbinieces, bet kosmētikas produktus – īpaša žūrijas komanda: ārste dermatoloģe Dr. med. Jana Janovska, aktrise Lelde Dreimane un Pastaigas skaistuma un veselības redaktore Una Ulme, kuras iepazinās ar ceļvedim iesniegtajiem produktiem un atzīmēja savu TOP 6 izlasi. Par tiem produktiem, kas patīkami pārsteidza vai nu ar sastāvu, vai iedarbību, žūrijas dalībnieces ir uzrakstījušas savu atsauksmi ar izvēles pamatojumu.
Produkti tika vērtēti sekojošās kategorijās: selektīvā/profesionālā un aptieku kosmētika. Pirmo reizi atsevišķi tika izcelti skaistumkopšanas produkti arī t. s. masu segmentā.

Kurp virzās skaistuma industrija?

Kopumā ceļvedis atspoguļo aktuālākās tendences kosmētikas industrijā, kas turpina iet dabisku aktīvo izejvielu izmantošanas virzienā. Zīmoli arvien vairāk uzmanības pievērš arī iespējai izmantot otrreiz pārstrādātu, dabai draudzīgu iepakojumu. Populārāki kļūst koncentrēti produkti un skaistumkopšanas līdzekļu ampulas, kas garantē aktīvo vielu efektivitāti un palīdz ātrāk atrisināt konkrētas ādas problēmas. Taču visvairāk priecē plašais Latvijā ražoto produktu klāsts un jaunu, kvalitatīvu pašmāju kosmētikas zīmolu ienākšana tirgū!

Ar pagājušā gada izcilniekiem, kas palīdzēs orientēties plašajā kosmētikas produktu klāstā un skaistumkopšanas procedūru piedāvājumā, iepazīsties žurnāla Pastaiga aktuālajā numurā!

Lasi Pastaiga arī digitāli: https://www.zurnali.lv/e-pastaiga-18122020