Brīdinājums par krāpšanu ar Oculax
foto: Publicitātes foto
Artūrs Tereško
Runā speciālists

Brīdinājums par krāpšanu ar Oculax

Reklāmas projekts

Es, ārsts Artūrs Tereško, brīdinu visus līdzcilvēkus neuzķerties uz pārdošanas blēžu āķa!

Nupat feisbukā un citos soctīklos, manā vārdā uzdarbojas nekrietni krāpnieki, cenšoties pārdot kaut kādu it kā brīnumlīdzekli – Oculax  redzes uzlabošanai. Viltus Intervijā var lasīt, ka es, noliedzot ķirurģisku un medikamentozu acu un citu slimību ārstēšanu, solu 99% gadījumu redzes uzlabošanu ar šo līdzekli.  Esmu iztēlots, kā acu slimību speciālists un šī pasākuma vadītājs. 

To preparātu krāpnieki piedāvā par 76 eur, taču tā pašizmaksa ar nosacījumu, ka tas tiešām satur tās sastāvdaļas, kas tur minētas, varētu būt 3 eur, ne vairāk. Izanalizējot šo pagatavojumu, ir skaidrs, ka tā ir totāla krāpniecība. Loģiski – ja jau krāpjas ar personām, kāpēc lai neviltotu pašu „preci”.

Ja rodas redzes traucējumi, ir steidzīgi jādodas pie ārsta, nevis jāpaļaujas uz visādiem brīnumiem. Paldies mūsu labajiem acu ārstiem, kas neskatoties uz viltus ziņām, turpina strādāt un sekmīgi glābj no redzes pasliktināšanās un zuduma tūkstošiem cilvēku.

Vispār, jāsaka, ka visos gadījumos, kad ekrānos parādās uzmācīga reklāma par līdzekļiem ar pārsteidzošiem rezultātiem un ļoti labām atsauksmēm (ko paši krāpnieki ir izdomājuši), solot izārstēšanos ātri un uz visiem laikiem, varat būt droši – no Jums grib naudu un tikai. Par Jūsu veselību šiem darboņiem – nospļauties. Tāpēc aicinu visus šos reklāmas piedāvājumus ignorēt un nebojāt veselību par savu paša naudu.

Mēs gatavojam Veselības tējas galvenokārt no savvaļas ārstniecības augiem un uztura bagātinātājus ar bērza tāss ekstraktu – betulīnu, kam ir pētījumos un praksē pierādīta pārliecinoša efektivitāte, mums nav kauns piedāvāt to cilvēkiem veselības uzlabošanai, par ko arī atbildam ar visu savu godu un mantu, nevis nelietīgi slēpjamies aiz zināmu personu mugurām, mēģinot aplaupīt līdzcilvēkus. Padalaties ar šo ziņu ar draugiem un paziņām, lai kāds neiekrīt slazdā.