foto: Publicitātes foto
ZEISS Vision Center optikas salons: ceļš uz izcilu redzi
visioncenter.lv
Esi vesels
2024. gada 25. aprīlis, 09:30

ZEISS Vision Center optikas salons: ceļš uz izcilu redzi

Reklāmas projekts

Redze ir viena no svarīgākajām cilvēka maņām, tādēļ par to ir jārūpējas visas dzīves garumā – sākot jau no piedzimšanas brīža. Šobrīd, pateicoties straujai tehnoloģiju attīstībai gan medicīnas, gan zinātnes jomās, ir iespējams jau savlaicīgi paredzēt potenciālo redzes draudu vai slimību attīstības risku nākotnē. To ir iespējams izdarīt, piemēram, ZEISS VISION CENTER salonos. Raksta turpinājumā noskaidrojiet, kādas priekšrocības sniedz ZEISS optikas veikals, un kādēļ rūpes par savu redzi uzticēt tieši tur!

ZEISS – tirgus līderis ar patiesām vērtībām

Iespējams, izdzirdot zīmola ZEISS nosaukumu, jau rodas kādas asociācijas, jo vācu optikas un optoelektronikas uzņēmums tirgū darbojas vairāk nekā 175 gadus, ieņemot pārliecinošu līdera pozīciju. Kvalitāte, inovācijas, individuāla pieeja, kā arī tehnoloģiskie risinājumi gan optikas, gan neiroķirurģijas un vēl citās medicīnas jomās, ir pamatvērtības un svarīgākais iemesls tam, kādēļ miljoniem cilvēku visā pasaulē uzticas tieši šim uzņēmumam.

Jums ir lieliska iespēja pārliecināties par zīmola augstajiem standartiem tepat Latvijā, apmeklējot kādu no optikas veikaliem un uzticot rūpes par savu acu veselību nozares profesionāļiem. 

Ko sagaidīt no apmeklējuma ZEISS Vision Center optikas salonā? 

foto: Publicitātes foto
opticguru.lv

Šobrīd ir divi ZEISS optikas veikali Rīgā – t/c “Akropole Alfa” un “Spice”, kas ir atvērti katru dienu – arī brīvdienās. 

“Būtībā ZEISS optikas centrs ir tāda kā vienas pieturas aģentūra. Ko tas nozīmē? Optikas salonā tiek nodrošināta visaptveroša acu diagnostika – sākot no pierakstīšanās pie optometrista un līdz pat atbilstošā redzes korekcijas palīglīdzekļa receptes izrakstīšanai un tā iegādei. Pateicoties tehnoloģiskajiem risinājumiem, spējam nodrošināt ļoti kvalitatīvu un pilnvērtīgu redzes pārbaudi gan pieaugušajiem, gan arī bērniem. Patiesu gandarījumu rada pārliecība, ka mūsu spēkos ir iespējams uzlabot ne tikai redzi, bet arīdzan pacienta kopējo dzīves kvalitāti,” norāda optometrista Ieva Rikena-Okodževo

ZEISS optikas salons ir vieta, kur gūt priekšstatu par to, kāda ir mūsdienīga redzes pārbaude. Redzes diagnostikai tiek izmantotas vismodernākās iekārtas, ar ko strādā ne tikai Eiropas, bet arī pasaules vadošie optikas centri un klīnikas, tādējādi ļaujot pilnvērtīgi izvērtēt acs struktūras. 

Taupot jūsu laiku, vizītei pie optometrista ir iespējams pieteikties tiešsaistē, aizpildot pieteikuma formu un norādot vēlamo konsultācijas laiku un datumu. 

Vizītes ietvaros optometrists veiks rūpīgu redzes analīzi, izvērtējot gan skatīšanās ieradumus, gan individuālās redzes īpatnības un personīgās vajadzības attiecībā uz vēlamā redzes korekcijas palīglīdzekļa iegādi. 

Pateicoties inovācijām un zinātniskajiem sasniegumiem, tiek piedāvāts i.Profiler®plus risinājums, ar kura palīdzību vien pāris sekunžu laikā iespējams izveidot “acs karti”. Katra acs tiek nomērīta vismaz 1500 dažādos punktos, līdz ar to var ļoti precīzi diagnosticēt dažādus redzes defektus, piemēram, tālredzību, tuvredzību, augstākās pakāpes aberācijas un vēl citus. 

Tas, cik maksā redzes pārbaude, ir atkarīgs no vairākiem faktoriem. Piemēram, tā, kuram to veic – pieaugušajam vai bērnam. Tāpat jāņem vērā, vai tā ir pirmreizēja, vai tomēr atkārtota vizīte. Klienta kartes gadījumā redzes pārbaudes veikšanai tiek piemērotas ievērojamas atlaides.

Mūsdienīgas briļļu lēcas un to klājumi

Ja pārbaudes rezultātā speciālists secina, ka ir nepieciešamas brilles redzes uzlabošanai, optikas salons piedāvā vairākus risinājumus, līdz ar to noteikti atradīsiet savām vēlmēm, vajadzībām un iespējām atbilstošāko. 

Piedāvājumā esošās briļļu lēcas: 

  • monofokālās jeb viena stipruma – tikai tuvredzības vai tālredzības koriģēšanai; 
  • multifokālās jeb progresīvās lēcas – vienlaicīgai redzes koriģēšanai gan tuvumā, gan tālumā; 
  • pretnoguruma – lielisks risinājums tiem, kuri daudz laika pavada pie viedierīcēm. 

Iegādājoties brilles, ir būtiski neaizmirst par atbilstošu lēcu klājumu, lai iespējami pasargātu acis no dažādiem kaitīgajiem ārējās vides faktoriem, piemēram, ultravioletā starojuma vai viedierīču un LED spuldžu radītās zilās gaismas. 

Atcerieties, ka brilles palīdz nodrošināt ne tikai asu redzi, bet vienlaikus ir arī gaumīgs aksesuārs, kas izceļ un papildina koptēlu, tādēļ optikas salona zinošie speciālisti ieteiks tādu redzes korekcijas palīglīdzekli, kas vislabāk piestāv jūsu sejas formai. 

ZEISS optikas salons ir vieta, kur atgūt redzes kvalitāti un iegādāties mūsdienīgas, ekskluzīvas dizaineru kolekciju brilles. Izbaudiet unikālo ZEISS pieredzi, piesakoties vizītei pie speciālista vai apmeklējot kādu no optikas veikaliem! 

Tēmas