foto: LETA
Liepājas reģionālajā slimnīcā pirmdien mirusi gados jauna Covid-19 paciente
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika kurā ārstē Covid-19 pacientus.
Dzīvības loterija
2020. gada 28. decembris, 16:27

Liepājas reģionālajā slimnīcā pirmdien mirusi gados jauna Covid-19 paciente

Jauns.lv / LETA

Liepājas reģionālajā slimnīcā 28.decembrī mirusi Covid-19 paciente vecuma grupā no 20-30 gadiem, informē slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) datiem, līdz šim miruši 18 Covid-19 slimnieki vecumā no 20 līdz 49 gadiem.

Grase piebilda, ka slimnīcā šis ir otrais gadījums, kad miris kāds Covid-19 pacients.

Kurzemes slimnīcās pirmdien ārstējas 50 Covid-19 pacienti, liecina slimnīcu sniegtā informācija.

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā Ventspilī pirmdien ārstējas 32 Covid-19 pacienti. Pēdējā diennaktī no slimnīcas izrakstīti četri pacienti, taču stacionēts viens.

Savukārt SIA "Liepājas reģionālā slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Grase sacīja, ka pirmdien slimnīcā ārstējas 18 Covid-19 slimnieki, no kuriem viens ievietots Reanimācijas nodaļā.

Jau vēstīts, ka pagājušajā diennaktī Latvijā stacionēti 78 Covid-19 slimnieki, no kuriem viens pārvests, savukārt pacientu skaits ar smagu slimības gaitu sasniedzis jaunu negatīvo rekordu - 61, liecina Nacionālā veselības dienesta apkopotie dati.

Kopā stacionāros ārstējas 1048 pacienti, no tiem 987 ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 61 ar smagu slimības gaitu. Pacientu skaits ar smagu slimības gaitu pirmo reizi pārsniedzis 60 gadījumu slieksni.

Pēdējās diennakts laikā no stacionāra izrakstīti 19 pacienti, viņu skaitā viens pārvests. Savukārt kopā līdz šim no stacionāra izrakstīti 3093 cilvēki, kuriem bijis diagnosticēts Covid-19.

Jau ziņots, ka svētdien Latvijā atklāti 508 jauni Covid-19 gadījumi, bet reģistrēti 19 ar jauno koronavīrusu sasirgušu cilvēku nāves gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie dati.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās