foto: Publicitātes foto
Vai dziedātāja Dināra, tāpat kā slavenās māsas Kardašjanas, ir noticējusi cilmes šūnu spēkam?
Dziedātāja Dināra Rudāne.
Mājas aptieciņa
2018. gada 8. oktobris, 00:01

Vai dziedātāja Dināra, tāpat kā slavenās māsas Kardašjanas, ir noticējusi cilmes šūnu spēkam?

Jauns.lv

“Jebkura dāma gaidībās mani sapratīs tagad - cik daudz domu par mazā veselību mēs pārdomājam deviņu mēnešu laikā?🧐.. Īsāk sakot, vēlamies visssslabāko mūsu bērniem, un spējam pārvarēt neiedomājamus šķēršļus, kad runa iet par bērna veselību un labsajūtu. Cilmes Šūnas. Jā! Vēlamies!” 

Šos vārdus Maestro Paula mūza un šovā "Izklausies redzēts" iepazītā dziedātāja un publikas mīlule Dināra Rudāne savā “Instagram” kontā publicēja mēnesi pirms mazulītes Miriam Amiras piedzimšanas.

Katra bērniņa ienākšana pasaulē ir neatkārtojams brīdis vecākiem. Šī prieka pārņemti slavenības un bagātie šķiež naudu, iespējams, zīdainim nevajadzīgās lietās. Tomēr galarezultātā, mums, tāpat kā Kardašjanu trijotnei, Bejonsē, Džuliānai Ransikai un citām pasaules slavenībām, galvenais ir sniegt bērnam vislabāko un darīt visu, lai viņš ir laimīgs un vesels. 

 “Protams, tādas lietas netiek lemtas vienā dienā, arī mums tas aizņēma laiku un daudz diskusiju. Grūtā, šķiet, ka bezizejas situācijā, šis lēmums dos mums spēku, risinājumu un cerību. Ikvienam ģimenes loceklim - kam šīs cilmes šūnas derēs ( arī mūsu nākamajiem bērniem😁)!!!”, turpina Dināra. 

Placentā un nabassaitē ir aptuveni 100ml asins, kas bagātas ar vērtīgajām cilmes šūnām. Cilmes šūnas satur arī nabassaites audi. Cilmes šūna ir šūna, kura spēj ilgstoši dalīties jeb pašatjaunoties un veidot dažādu šūnu tipus. Ja gadījumā cilvēka dzīvē notiek neparedzētais, cilmes šūnas ir tās, kurām piemīt unikāla spēja atjaunot bojātās orgānu un audu šūnas. Slimību, traumu vai šūnu novecošanās gadījumā cilmes šūnas nodrošinās bojāto vai atmirušo šūnu dabisku atjaunošanos. 

Nabassaites cilmes šūnas atrodas piramīdas virsotnē – tās ir pirmsākums, tīras, bez slimībām un liekas informācijas, līdz ar to arī spēcīgākās un efektīvākās. Uz šodienu ar nabassaites cilmes šūnām tiek ārstētas vairāk kā 85 saslimšanas, un ir aprēķināts, ka 1 no 200 cilvēkiem veiks cilmes šūnu transplantāciju, nesasniedzot 70 gadu vecumu, un vismaz 1 no 3 cilvēkiem gūs labumu no cilmes šūnām, veicot reģeneratīvo terapiju.

Jūsu bērniņa noguldītās cilmes šūnas garantēs 100% saderību ar pašu mazuli, 1 no četrām saderības iespējamībām starp brāļiem un māsām, un 1 no 12 iespējamībām saderībai ar vecākiem.

Nabassaites cilmes šūnu paņemšana ir vienkārša un ātra procedūra. Uzreiz pēc bērniņa piedzimšanas speciālists paņem asins un audu paraugus. Atbilstoši instrukcijām, ievieto tos īpaši domātā konteinerī, kuru medicīniskais kurjers tālāk nogādā uz laboratoriju. Laboratorijā paraugi tiek pārbaudīti, apstrādāti un izdalītās cilmes šūnas tiek sasaldētas. 

foto: Publicitātes foto

“…tad vēl info par - nu jau - mūsu banku. Izvērtējot piedāvājumu, nonācām pie LYL BioBank, kā pie drošas, uzticamas un finansiāli visdraudzīgākās. Par vēl vienu svarīgu aspektu, kāpēc tieši LYL BioBank, mēs kā vecāki uzskatam Garantijas fondu, jo šī ir vienīgā banka, kas piedāvā šādu garantiju!”

“LYL BioBank cilmes šūnu banka Latvijā darbojas jau otro gadu un mums ir tā iespēja priecāties par nu jau kuplu mazulīšu skaitu,” vēsta LYL BioBank vadītāja Zane Roga. “Mēs esam pasaulē pieredzes bagātākās un akreditētākās cilmes šūnu bankas Future Health Biobank pārstāvniecība Latvijā. Šīs bankas uzticībai ir nodoti vairāk kā 140 tūkstoši nabassaites cilmes šūnu paraugi no 75 valstīm, piedāvājot vecākiem tos uzglabāt uz 25 gadiem laboratorijās Apvienotajā Karalistē.”

LYL BioBank ir vienīgā cilmes šūnu banka Latvijā, kas saviem klientiem piedāvā Garantijas Fondu EUR 51 000 apmērā gadījumiem, kad būs nepieciešamība bērnam veikt ārstēšanu ar cilmes šūnām. 

foto: Publicitātes foto

“Varētu šķist, ka šis pakalpojums ir dārgs. Es vēlos iebilst. Saglabājot augstākā līmeņa kvalitāti, LYL BioBank piedāvā nabassaites asins paņemšanu un cilmes šūnu uzglabāšanu uz 25 gadiem Apvienotās Karalistes laboratorijā par summu EUR 2590.00.  Tas sanāk, ka 25 gadu garumā mazuļa un ģimenes locekļu veselības kontā ik mēnesi tiek ieguldīti tikai EUR 8,66!”, apdomāt nākotni aicina Z. Roga.

Dziedātāja Dināra, kas kopā ar savu mīļoto vīrieti Edvīnu Ozolu auklē nu jau gandrīz mēnesi veco meitiņu, par savu izvēli ir pārliecināta: “…ir lietas, kas nes mums mieru, zinātne iet uz priekšu un dod mums jaunas, prātam neaptveramas iespējas. Jebkurā gadījumā - no sirds novēlu ikvienam VESELĪBU! Īpaši spēku un izturību mazajiem un vecākiem.

Reklāmas raksts sadarbībā ar LYL love your life®