Kā izvēlēties piemērotu divguļamo gultu?
foto: Publicitātes foto
Noderīgi ikdienā

Kā izvēlēties piemērotu divguļamo gultu?

Reklāmas projekts

Pievēršoties dažādiem dizainiem un funkcionalitātei, jūs varat atrast ideālo risinājumu savai guļamistabai. Neatkarīgi no tā, vai meklējat eleganci vai praktiskumu, ir iespējams atrast kaut ko katrai gaumei.

Divguļamās gultas ir viens no populārākajiem gultu veidiem. Tās ir ļoti pieprasītas gan mājās, gan viesnīcās. Šādas gultas nodrošina ērtības un komfortu diviem cilvēkiem. Divguļamās gultas sniedz iespēju dalīt guļvietu ar partneri vai draugu. Gultas lielums un dizains var ievērojami ietekmēt to, cik ērti ir tajā gulēt.

Komforts

Komforts ir galvenais faktors, izvēloties divguļamo gultu. Labs matracis un labs gultas pamats nodrošina atbilstošu atbalstu ķermenim. Tas palīdz samazināt muguras sāpju riskus un uzlabot miega kvalitāti. Ir svarīgi izvēlēties matraci, kas atbilst katra vajadzībām - kādam patīk mīkstāks, kādam - cietāks matracis.

Piemēram, “memory foam” matracis pielāgojas ķermeņa formai. Tas nodrošina optimālu atbalstu un samazina spiedienu uz locītavām. Savukārt atsperu matracis piedāvā labāku ventilāciju un elastību. Izvēle ir atkarīga no personīgām vēlmēm.

Dizaini

Tirgū pieejami dažādi divguļamo gultu dizaini. Tie variē no klasiskām līdz mūsdienīgām formām. Klasiskās gultas bieži ir izgatavotas no koka ar greznām detaļām. Mūsdienīgas gultas var būt minimalistiskas, ar tīrām līnijām un vienkāršiem materiāliem.

Papildus tam, ir pieejami arī augstie modeļi ar iebūvētiem glabāšanas risinājumiem. Šādi modeļi ir praktiski maziem dzīvokļiem, kur ir ierobežota vieta. Gultas var būt arī ar regulējamu augstumu, kas ļauj pielāgot tās dažādām vajadzībām.

Daži cilvēki dod priekšroku modernam stilam ar metāla elementiem, citi izvēlas “vintage” izskatu. Krāsu gamma arī var būt neierobežota – no neitrālām līdz spilgtām krāsām.

Gultas veidoli var ietekmēt arī istabas noskaņu. Piemēram, gaišas krāsas rada viegluma sajūtu, bet tumšas krāsas piešķir eleganci. Izvēloties stilu, jāņem vērā arī pārējais interjers.

Klasiskās gultas

Klasiskās divguļamās gultas ir ļoti populāra izvēle. Tās parasti ir izgatavotas no masīvkoka. Šādas gultas nodrošina stabilitāti un ilgmūžību. Masīvkoka apmales piešķir gultai elegantu izskatu.

Noņemams virsmatracis ir vēl viena svarīga šādu gultu iezīme. Tas ļauj viegli tīrīt un uzturēt gultu labā stāvoklī. Papildus, tas uzlabo komfortu. Cilvēki bieži izvēlas šīs gultas, jo tās ir praktiskas un stilīgas.

Mūsdienīgas gultas

Mūsdienīgas divguļamās gultas piedāvā jaunas funkcijas. Tām ir augsts galvgals, kas piešķir modernu izskatu. Augstais galvgals ne tikai izskatās labi, bet arī nodrošina labāku atbalstu. Šāda dizaina dēļ mūsdienīgas gultas ir piemērotas dažādiem interjeriem.

Vēl viena svarīga īpašība ir ietilpīga veļas kaste. Tās ļauj uzglabāt gultas veļu vai citas lietas. Šāda veida nodalījumi palīdz saglabāt kārtību guļamistabā. Mūsdienīgas gultas apvieno sevī funkcionalitāti ar estētiku.

Standarta izmēri

Divguļamās gultas pieejamas dažādos izmēros. “Queen size” ir viens no populārākajiem variantiem. Tas parasti ir 160 cm platas un 200 cm garas. Šis izmērs ir lieliski piemērots diviem cilvēkiem.

Otrs izplatīts izmērs ir “King size”. Tas ir vēl platākas, 180 cm x 200 cm lielas. “King size” gulta ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas maksimālu komfortu un plašumu. Šis izmērs var būt noderīgs arī ģimenēm, kur bērni dažreiz guļ kopā ar vecākiem.

Bezmaksas piegāde no 220.lv interneta veikala

220.lv interneta veikals tagad piedāvā ātru un ērtu bezmaksas piegādi visā Latvijā! Kārotās

preces tagad var iegādāties vēl izdevīgāk!

Bezmaksas piegāde attiecas uz pasūtījumiem no viena pārdevēja virs 20€ un līdz 30kg. Vairāk

kā 1000 pakomāti un 155 pasta nodaļas - Omniva, Latvijas Pasts, Itella Smartpost un DPD

pakomāti. Bet Liepājā un Daugavpilī klientiem ir iespēja saņemt bezmaksas piegādi ar kurjeru

uz mājām, ja pasūtījums ir virs 20 eiro un no 30 kg vai malas garumu, kas ir lielāks par 1,5 m.

Rīgā bez papildu piegādes maksas arī lielākas preces var saņemt mūsu veikalos. Apmaksas

iespējas arī ir gana plašas - maksājiet uzreiz vai saņemšanas brīdī!

Pasūtiet ērti un ietaupiet laiku ar 220.lv interneta veikalu! Detalizētāku informāciju atradīsiet šeit.

Aktuālie piedāvājumi no 220.lv interneta veikala - https://220.lv/lv/super/bezmaksas-piegade