Nepieciešams (6-8 personām):
- 250 g cepumi
- 200 g sviests
- 500 g Maskarpones svaigais siers
- 300 ml saldais krējums
- 50 ml ūdens
- 25 g želatīns
- miziņa no 1 citrona un 1 laima
- sula no 1 citrona un 1 laima
- 2 tējkarotes vaniļas cukurs
- 150 g pūdercukurs
- svaigas zemenes, šokolādes olas dekorēšanai
Pagatavošana:
1. Izkausē sviestu, cepumus sasmalcina un sajauc ar sviestu, masu liek kūkas formā.
2. Želatīnu uzbriedina ar aukstu ūdeni un tad karstā ūdens peldē izkausē.
3. Bļodā liek Maskarpones sieru, vaniļas cukuru, pūdercukuru, citrona un laima sulas un miziņas – visu ar rokas mikseri samiksē viendabīgā masā, iemaisa želatīnu.
4. Saldo krējumu uzputo atsevišķā bļodā un iemaisa klāt kūkas masā, masu liek cepamajā formā un kūku liek ledusskapī dzesēties vismaz četras stundas.
5. Dekorē kūku ar zemenēm, šokolādes oliņām un pasniedz.
Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Coca-Cola.