Andris Bulis par iRobot: “Suņa spalvas vairs nav problēma!”
Andris smejot stāsta, ka mazā Alise, kurai sācies lielais pasaules izzināšanas vecums, ieviešot dzīvoklī savu kārtību. “Skapji vaļā, atvilktnes vaļā, viss uz grīdas. Bet nekas, ļoti daudz zeķu atradām, arī citas lietas, ko iepriekš uzskatījām par pazudušām,” atzīst aktieris, piebilstot, ka neapskauž sievu, kurai diendienā nācies būt ne tikai mīļai un gādīgai mammai, bet arī nemitīgi gan kārtot, gan tīrīt. Tāpēc viņš izlēmis sarūpēt iRobot.
Tīras grīdas katru dienu
2018. gada 8. oktobris, 11:36

Andris Bulis par iRobot: “Suņa spalvas vairs nav problēma!”

Jauns.lv

Aktieris Andris Bulis ar sievu Ilzi novērtē jaunā robotizētā putekļsūcēja iRobot Roomba 980 izcilo tīrīšanas kvalitāti: “Beidzot viss ir ideāli tīrs! Apbrīnojami, cik perfekti viņš savāc suņa spalvas!”

Kamēr lielais brālis Markuss iRobot mēdz darbināt ar mobilo lietotni, mazajai māsai Alisei visvairāk patīk piespiest manuālo iedarbināšanas pogu.

Andra Buļa ģimenes mājoklī ikdienā par tīrību gādā lielākoties aktiera sieva Ilze, kura patlaban ir bērna kopšanas atvaļinājumā ar gadu veco meitu Alisi. Kamēr Andris dodas uz mēģinājumiem teātrī, spēlē izrādēs un rosās kā pasākumu vadītājs, Ilze uztur mājas dzīvi, dodas pastaigās uz tuvējo mežu ar nmeitu un astoņgadīgo ģimenes mīluli – zeltaino retrīveru Roko. Kad Andris ieminējās par iespēju sagādāt robotizēto putekļsūcēju, kas varētu Ilzei atvieglot ikdienas soli, atkāpšanās ceļa vairs nebija, jo sieva paziņoja: “Jā, noteikti vēlos izmēģināt iRobot!”

Nespēj nobrīnīties, cik vienkārši lietojams

TV seriāla Viņas melo labāk zvaigzne neslēpj, ka tehnoloģiju ziņā ir visai vecmodīgs, piemēram, kad daudziem draugiem un kolēģiem jau bijuši viedtālruņi, viņam vēl arvien bijis vecais telefons. “Kad man pateica, ka robotu būs iespēja darbināt ar mobilo lietotni, es satrūkos un teicu: “Vai, tas man būs pārāk sarežģīti.” Andris prātojis, vai modernais robots viņam maz būs pa kaulam. Tomēr satraukums izplēnējis, kolīdz iRobot pārnests mājās. “Tas, izrādās, nav par sarežģītu pat man! Kā man izstāstīja iRobot pārstāvji, tāpat pārstāstīju mājās Ilzei un dēlam Markusam. Visiem viss bija skaidrs.

Dēls Markuss priecājas, ka iRobot arī var iztīrīt pagultes, telpu stūrus, kā arī izsūkt putekļus zem viņa truša Rokija būra.

Aktiera 13 gadu vecais dēls Markuss paziņo, ka šefību pār iRobot uzņēmies viņš. “Es to piereģistrēju ar savu e-pastu, iedevu viņam arī vārdu – Marko. iRobot – tas ir nenormāli stilīgi! Savā klasē esmu pirmais, kuram mājās grīdu tīra iRobot!” priecīgi stāsta Markuss, kurš ģimenes jauno palīgu ne tikai rūpīgi izpētījis, atvērdams visu, kas atverams, bet arī izmēģinājis attālināto palaišanu. “Tur vispār nav nekā nesaprotama. Uz korpusa ir uzskatāmi atzīmētas vietas, kā to atvērt vaļā, kā izņemt ārā savāktos netīrumus, kā rullīšus. Ļoti patīk tas, ka viņam ir sava māja. Reiz biju ciemos pie brālēniem un ieejot iRobot lietotnē, pamēģināju nospiest pogu Clean. Tad viņš mājās sāka visu tīrīt.”

“Jā, tas ir lieliski, ka robots ir iedarbināms ar mobilo lietotni, līdz ar to varam viņu palaist darbībā gan tad, kad esam laukos, gan tad, kad dodamies pastaigā pa mežu ar mazo Alisi un suni,” piebilst mamma Ilze.

Prasmīgi iesūc pat suņa apmatojumu

Pēc robotizētā putekļsūcēja izmēģināšanas Ilze uzskata, ka iRobot ir noderīgs palīgs, ko novērtēs ikviena jaunā māmiņa. “Tagad man ir krietni vairāk brīvu brīžu. Pirms tam man visu laiku bija jāstaigā ar slotu, ar lupatu, kaut kas jāsavāc aiz bērna vai aiz suņa. Vairākas reizes dienā uzkopu. Tagad man pieder vismaz tās stundas, kad Alise guļ diendusu! Tas ir brīnišķīgi, ja tādā veidā var ietaupīt enerģiju un laiku, ko lietderīgi var izmantot citām nodarbēm. Kaut vai lai atpūstos, palasītu kādu grāmatu vai žurnālu,” priecīga par iRobot ir Ilze Bule.

Suns Roko nejūtas iRobot traucēts. “Kopš Alise iemācījās staigāt, kad viņa paņem rokā, piemēram, cepumu, Roko pacietīgi staigā līdzi, gaidīdams, kad viņai kāds kumoss izkritīs no mutes. Viņš jau arī zina, ka Alise kādreiz pati viņam kaut ko garšīgu iedod. Tagad abiem ir sadarbība, bet arī to nokritušo drupaču uz grīdas ir vairāk,” secina Andris Bulis.

Īpaši Andra Buļa ģimene novērtē, ka iRobot gan no lamināta, gan paklāja perfekti savāc suņa apmatojumu, kas līdz šim bijusi lielākā rūpe. “Melnu uzvalku mājās nekad nevelku. Vienmēr ņemu līdzi. To daru kaut divreiz divos metros kādā labierīcību telpā, bet mājās to darīt nevaru suņa dēļ. Trakākais ir pavasarī, kad mainās spalva. Kaut arī divreiz gadā vedam Roko pie friziera, arī paši viņa kažoku regulāri ķemmējam mežā, kaktos spalvas vienmēr savācas, bet no paklājiem tās notīrīt pilnībā nepavisam nav viegli. Bet iRobot suņa apmatojumu iztīra perfekti. Beidzot viss ir ideāli tīrs!” atzīst Andris Bulis.

iRobot Roomba 980

iRobot Roomba 980 ir aprīkots ar savācējrullīšiem, kas pasargāti no netīrumu uztīšanās, un divreiz jaudīgāku jaunās paaudzes sūkšanas turbīnu. Roomba, atrodoties uz paklājiem un grīdsegām, automātiski palielina sūkšanas jaudu dziļākai tīrīšanai. Robota navigācija ļauj tam apgūt un iztīrīt visas grīdas vienā mājokļa līmenī (līdz 185 kvadrātmetriem), izveidojot precīzu vides karti un kontrolējot savu atrašanās vietu tajā, lai vajadzības gadījumā varētu uzlādēties un turpināt darbu no vietas, kur tas bija pārtraukts.

iRobot Roomba 980 varat attālināti vadīt, kontrolēt un tam iestatīt piemērotus tīrīšanas uzstādījumus, izmantojot iRobot Home lietotni.

Gudri. Vienkārši. Tīri.

Tālr. 20244222

Reklāmas projekts sadarbībā ar