Miris Madonnas 63 gadus vecais brālis Kristofers Čikone
Madonna ar brāli Kristoferu Čikoni.
Slavenības

Miris Madonnas 63 gadus vecais brālis Kristofers Čikone

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Miris Madonnas 63 gadus vecais brālis Kristofers Čikone. Abi cieši sadarbojās visas popmūzikas karalienes karjeras laikā, taču viņiem radās nesaskaņas 2008. gadā pēc Kristofera šokējošās grāmatas "Dzīve ar manu māsu Madonnu" izdošanas.

Miris Madonnas 63 gadus vecais brālis Kristofers Č...

Čikona nomira īsi pēc tam, kad viņu pamāte Džona Klēra Čikona nomira 24. septembrī, cīnoties ar vēzi. Kristofers strādāja kā dizainers, mākslinieks un režisors, ziņo “Daily Mail”. 

Madonna un Kristofers kopā uzauga Mičiganā un mācījās dejot. Kristofers bija Madonnas vistuvākais brālis, viņš uzsāka karjeru kā viņas asistents, tērpu mākslinieks, stilists un mākslinieciskais direktors."Viņš bija ārkārtīgi talantīgs vīrietis ar izsmalcinātu humora izjūtu," teica viņa draugs.

Tomēr viņiem neklajās viegli, jo 2008. gadā Kristofers izdeva grāmatu, kurā atklāja visu patiesību par savām attiecībām ar māsu – viņš apgalvoja, ka kinorežisors Gajs Ričijs "brauca viņai augumā " un atzina, ka viņi "nekad nav sadzīvojuši". Viņš arī apgalvoja, ka Madonnas romāns ar britu režisoru bija "nāves zvans viņu attiecībām". Viņš piebilda, ka stāsts par "vidusšķiras meiteni, kura ieradās Taimskvērā tikai ar baleta kurpēm un 35 dolāriem kabatā ir izdomāts stāsts, un, jo populārāka viņa kļuva, jo vairāk viņa meloja par sevi".

Medijs “Evening Standard” ziņoja, ka viņa attiecības ar māsu izskatījās uzlabojušās 2012. gadā. "Manā skatījumā, viss ir kārtībā. Mēs uzturam kontaktu, lai gan neesmu viņu redzējis ilgu laiku. Mēs atkal esam brālis un māsa. Es neesmu viņas darbinieks, un tā ir labāk," teica Kristofers.

Turklāt viņš lepojās ar savu māsu: "Es esmu ļoti lepns par viņu. Viņa ir spēks, ar kuru jārēķinās. Vai viņai ir Bārbra Streisandes balss? Nē. Vai viņa var dejot kā Marta Grehema? Iespējams, nē. Bet viņa ir lieliska un atstājusi milzīgu mantojumu. Tātad, jā, Dievs svēti viņu."