foto: CAMERA PRESS/ED/CE/Jeff Kravitz/Bulgari / Vida Press
Miris Madonnas vecākais brālis. Entonijs Čikone cīnījās ar alkoholismu un dzīvoja uz ielas
Popzvaigzne Madonna.
Slavenības
2023. gada 27. februāris, 14:14

Miris Madonnas vecākais brālis. Entonijs Čikone cīnījās ar alkoholismu un dzīvoja uz ielas

Jauns.lv

Laikā, kad Madonna sniedza koncertus, skanot skaļiem aplausiem visā pasaulē, un pelnīja miljonus, viņas brālis dienas vadīja uz ielas bez centa kabatā. Pirms daudziem gadiem Entonijs Čikone kļuva par bezpajumtnieku. Viņš izdzīvoja, pateicoties baznīcas un labdarības organizāciju palīdzībai.

Entonijam bija atkarības problēmas. Kā liecina informācija, abi Madonnas vecākie brāļi jaunības gados kļuvuši atkarīgi no narkotikām un ņirgājušies par māsu, radot topošajai zvaigznei riebumu pret nelegālajām vielām. Pēdējos gados dziedātājas miljonāres radinieks turklāt vēl cīnījies ar alkoholismu.

Madonnas vecākais brālis Entonijs Čikone

gallery icon

Par Entonija nāvi pastāstījis Madonnas māsas vīrs. Džo Henrijs, kurš ir precējies ar Melāniju Čikoni, savā paziņojumā rakstīja, ka ar popzvaigznes brāli bijis pazīstams jau kopš pusaudžu gadiem. “Mans svainis, Entonijs Džerards Čikone, vakar vakarā pameta Zemes pasauli. Es viņu pazīstu kopš 15 gadu vecuma. Kopš mūsu jaunības pagājis daudz gadu. Kā norāda brālis Deivs Henrijs, viņam bija sarežģīts raksturs,” saka Džo Henrijs.

Agrāk Entonijs strādāja vīna darītavā Mičiganas štatā. Uzņēmums piederēja Madonnas tēvam Tonijam Čikonem. Plašākai sabiedrībai nezināmu iemeslu dēļ Čikone seniors padzinis dēlu un atņēmis viņam ne tikai karjeru, bet arī mājas. Slavenības brālis vienmēr uzskatījis sevi par pārāk lepnu, lai lūgtu palīdzību māsai.

Atgādināsim, ka pasaulslavenajai dziedātājai ir četri brāļi un trīs māsas: Martins, Entonijs, Pola, Kristofers, Melānija, Dženifera un Mario. Kristofers Čikone ir izdevis grāmatu “Dzīve ar manu māsu Madonnu” („Life With My Sister Madonna”), kas sagrāva dziedātājas un viņas bijušā vīra režisora Gaja Ričija reputāciju.

Madonna ar brāli Kristoferu Čikoni. Skandalozās grāmatas autoru.

gallery icon

Madonnas vecākais brālis Entonijs mūžībā devās piektdien, 24. februārī. Viņam bija 66 gadi.

Entonijs bija otrais no astoņiem bērniem Tonija Čikones ģimenē.

„Man nav ienākumu,” par sūro iztiku intervijā Mičiganas laikrakstam „The Michigan Messenger” pirms 12 gadiem stāstīja Entonijs. „Es vācu pudeles un skārdenes, un esmu spiests darīt vēl virkni citu dīvainu darbu.” Reiz, nakšņojot ziemā zem klajas debess, Entonijs apsaldējis kāju pirkstus. „Ja jūs kādu laiku pavadīsiet uz sasaluša betona bez pienācīgas siltumizolācijas, jūs noteikti dabūsiet apsaldējumus,” norādījis Entonijs Čikone. „Jums pat nav ne jausmas, cik šaušalīgi tas ir! Vispirms jūs apsaldējat nervus. Tā ir vieglākā stadija. Smagākajā stadijā tiek bojāti arī audi, un tad nākas zaudēt ķermeņa daļas. Viens mans draugs šādi zaudēja visus desmit kāju pirkstus. Vairāki ir miruši no hipotermijas.”