Popmūzikas karalienes Madonnas brālis ir bezpajumtnieks!
Slavenības

Popmūzikas karalienes Madonnas brālis ir bezpajumtnieks!

Jauns.lv

Popmūzikas karalienes Madonnas (53) brālis Entonijs Čikone (55) dzīvo uz ielas un izteicis bažas, ka iespējams šo ziemu vairs nepārcietīs.

Popmūzikas karalienes Madonnas brālis ir bezpajumt...
Entonija māsa, popmūzikas karalienes Madonnas, kapitāls novērtēts 650 miljonos dolāru un viņa ir viena no bagātākajām un veiksmīgākajām sievietēm izklaides industrijā.
Entonija māsa, popmūzikas karalienes Madonnas, kapitāls novērtēts 650 miljonos dolāru un viņa ir viena no bagātākajām un veiksmīgākajām sievietēm izklaides industrijā.

Entonijs Čikone nesen kā pastāstījis vietējam Mičiganas laikrakstam „The Michigan Messenger”, ka dzīvojot uz ielas un pārtiekot no baznīcas dotām pārtikas paciņām. Čikone nakšņojot uz betona gabala zem kāda tilta un ir ļoti norūpējies vai izdosies pārciest šo ziemu. Pērno ziemu viņam tā izdevies pārciest.

Līdz pat aizvadītajam gadam Entonijs strādāja tēva Tonija (80) vīna dārzos Mičiganas štatā, taču viņu no ieņemamā amata atlaida. „Ģimene uzgrieza muguru, kad man bija grūti laiki. Domājiet, ka es neesmu sev miljoniem reižu uzdevis jautājumu – kāpēc mana māsa ir multimiljonāre, bet es esmu bezpajumtnieks uz ielas? Nekad nesakiet nekad! Tā var notikt ar ikvienu no mums.”

Entonijs ir otrais no astoņiem bērniem Tonija Čikones ģimenē. „Man nav ienākumu,” par sūro iztiku stāsta Entonijs. „Es vācu pudeles un skārdenes, un esmu spiests darīt vēl virkni citu dīvainu darbu.” Pērn nakšņojot ziemā zem klajas debess Entonijs apsaldēja kāju pirkstus. „Ja jūs kādu laiku pavadīsiet uz sasaluša betona bez pienācīgas siltumizolācijas, jūs noteikti dabūsiet apsaldējumus,” norāda Entonijs Čikone. „Jums pat nav ne jausmas, cik šaušalīgi tas ir! Vispirms jūs apsaldējat nervus. Tā ir vieglākā stadija. Smagākajā stadijā tiek bojāti arī audi, un tad nākas zaudēt ķermeņa daļas. Viens mans draugs šādi zaudēja visus desmit kāju pirkstus. Vairāki ir miruši no hipotermijas”

Aukstajā laikā pa dienu Entonijs cenšas uzkavēties vietējā tiesa nama vestibilā vai supermārketā, lai kaut necik sasildītos. Pārtiek viņš tikai no baznīcas izsniegtā bezmaksas ēdiena.

Viņš nav vienīgais Madonnas ģimenes pārstāvis, kura vārds nonācis sabiedrības uzmanības centrā skandalozu notikumu dēļ.

2008. gadā popdīvas jaunākais brālis Kristofers publicēja skandalozu grāmatu „Dzīve ar manu māsu Madonnu”(„Life With My Sister Madonna”). Tajā viņš atklāja pikantus sīkumus par Madonnas attiecībām ar bijušo vīru Gaju Ričiju un raksturoja māsu kā manipulatori un ar sevi apsēstu būtni.

Madonna ar brāli Kristoferu Čikoni. Skandalozās grāmatas autoru.