Krāpniece Anna Delveja no šova “Dejo ar zvaigzni” izbalsota pati pirmā; pie notikušā vaino savu reputāciju
foto: AP/Scanpix
Slaveno afēristi nākamajos raidījumos vairs neredzēsim.
Slavenības

Krāpniece Anna Delveja no šova “Dejo ar zvaigzni” izbalsota pati pirmā; pie notikušā vaino savu reputāciju

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Bēdīgi slavenā krāpniece Anna Delveja, īstajā vārdā Anna Sorokina, no ASV šova "Dejo ar zvaigzni" tika izbalsota pati pirmā. Viņa sadusmojusi šova fanus un dalībniekus ar frāzi, ka no slavenā šova nav ieguvusi "pilnīgi neko."

Krāpniece Anna Delveja no šova “Dejo ar zvaigzni” ...

Delveja tika izbalsota pati pirmā. Pēc viņas teiktā, viņas reputācija, iespējams, veicināja agrīno izslēgšanu no šova, piebilstot, ka viņa uzskata rezultātus par "nedaudz neticamiem," salīdzinot savu sniegumu ar citiem konkurentiem. Delveja vēl piebilda, ka šova piedāvājums piedalīties, lai viņu ātri izslēgtu, juties kā "tukša laika tērēšana."

Slavenā krāpniece arī sadusmojusi šova fanus ar savu komentāru pēc izslēgšanas, sakot, ka piedalīšanās šovā viņai nedeva "pilnīgi neko": "Es patiesi neguvu daudz no šīs pieredzes."

Vēlāk skaidrojot savus izteikumus, viņa norādīja, ka nenožēlo savus vārdus, jo viņas teiktais esot bijusi patiesība: "Es zinu, ka cilvēki mēģināja interpretēt manu atbildi dažādos veidos, bet nē, patiesībā nē. Es tiešām neguvu daudz no šīs pieredzes." Viņa arī atzina, ka jutusi spiedienu "aizstāvēties," ņemot vērā kritiku, kas sekoja pēc viņas iekļaušanas šovā.

Delvejas atbilde nav bijusi pieņemama arī daudziem šova dalībniekiem un veterāniem. Bijušā profesionālā dejotāja Šerila Bērka sacīja, ka tas viņai radījis "rūgtu pēcgaršu," savukārt Maksims Čmerkovskis nosauca Delveju par "neprasmīgu dejotāju."

Intervijā "Entertainment Weekly" tiesnese Kerija Anna Inaba atzina, ka viņa bija "pārsteigta" par Delvejas komentāru, piebilstot: "Tas bija noraidoši ne tikai pret iespēju, kas viņai tika dota, pret viņas brīnišķīgo un atbalstošo partneri Ezru viņa debijas sezonā, bet arī pret visiem, kas strādā šovā – no dejotājiem līdz aizkulisēm un radošajai komandai."

Krievijas kravas šofera meitai piespriež 12 gadus cietumā, jo tā uzdevusies par bagātību mantinieci

Kā zināms, Vācijas un Krievijas izcelsmes afēristei Annai Sorokinai, kurai bija izdevies pārliecināt Ņujorkas augstāko sabiedrību, ka viņa ir pārtikusi mantiniece, un nozagt vairāk nekā 200 000 dolāru, 2019. gadā ASV tiesa piesprieda līdz 12 gadiem cietumā. Tolaik 28 gadus vecā sieviete, kurai bija izdevies pārliecināt bankas izsniegt viņai tūkstošiem dolāru aizdevumus, tika atzīta par vainīgu vairākos apsūdzību punktos, tostarp par zādzību lielos apmēros un pakalpojumu zādzību.

2016. un 2017. gadā viņai izdevās bez maksas ceļot privātās lidmašīnās un dzīvot greznās Manhetenas viesnīcās, nemaksājot rēķinus. Lai arī Ņujorkas tiesnese Daiena Kīsela piesprieda Sorokinai no četriem līdz 12 gadiem cietumā, viņa izcieta tikai divus gadus, bet vēl uz 18 mēnešiem viņu aizturēja imigrācijas iestādes par vīzas uzturēšanās termiņa pārsniegšanu.

Viņas dzīvesstāsts iedvesmojis arī “Netflix” seriālu “Inventing Anna”, par kuru Sorokinai samaksāja 320 000 ASV dolāru, taču visu naudu gan viņa nevarēja paturēt, jo Ņujorkas likums neļauj noziedzniekiem gūt peļņu no savas slavas.