Princeses Ketrīnas brālis Džeimss Midltons atklāj, ka viņa dēls valkā karalisko brālēnu drēbītes
foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Velsas princeses Ketrīnas brālis Džeimss Midltons.
Slavenības

Princeses Ketrīnas brālis Džeimss Midltons atklāj, ka viņa dēls valkā karalisko brālēnu drēbītes

Gerda Ansone

Jauns.lv

Velsas princeses Ketrīnas brālis Džeimss Midltons pastāstījis, ka viņa dēls Inigo valkā apģērbus, no kuriem izauguši viņa karaliskie brālēni princis Džordžs un princis Luiss.

Princeses Ketrīnas brālis Džeimss Midltons atklāj,...

Lai gan Midltonu ģimene ir ļoti labi situēta, Ketrīna ir precēta ar nākamo britu troņmantnieku, bet viņas māsa Pipa - ar miljardieri, arī šajā ģimenē, līdzīgi kā citās, mazākie bērni novalkā lielāko bērnu drēbes. Jaunākajā intervijā, reklamējot savu jauno grāmatu “Iepazīstieties ar Ellu: Suns, kurš izglāba manu dzīvību” (“Meet Ella: The Dog Who Saved My Life”), Midltons pastāstījis, ka viņa māsas Keita un Pipa atdodot savu bērnu vecās drēbes 11 mēnešus vecajam brāļadēlam. “Tie ir zīmīgi brīži, jo [manas māsas] atceras, kad viņu bērns kaut ko valkājis, un cik viņš tad bijis vecs. Tas atsauc viņām atmiņas,” Džeimss pastāstījis žurnāla “Hello!” reportierim. “Viņām tā ir patīkama pakavēšanās pagātnē.”

Ģimeniskā dalīšanās ar drēbītēm ne tikai nodrošina mazo Indigo ar pasakaini skaistu garderobi, bet arī palīdz veidot sirsnīgas attiecības ar karaliskajiem radiniekiem. Midltons paudis pateicību par Inigo saikni ar vecākajiem brālēniem un uzslavējis viņu pozitīvo ietekmi uz dēlu. “Viņam ir paveicies, ka viņam ir vecāki brālēni un māsīcas, kuri tagad var viņu pacelt uz rokām un parādīt dažādas lietas, un, kad dēls izaugs, viņi varēs viņu uzmanīt,” padalījies Džeimss.

Etiķetes eksperti atklāj, ka mazu zēnu ģērbšana šortiņos ir nerakstīts likums, kas norāda uz piederību augstākai klasei. Tas arī izskaidro, kāpēc princis Džordžs sabiedrībā vienmēr redzēts šortiņos.

Princi Džordžu vienmēr ģērbj šortiņos

Etiķetes eksperti atklāj, ka mazu zēnu ģērbšana šortiņos ir nerakstīts likums, kas norāda uz piederību augstākai klasei. Tas arī izskaidro, ...

37 gadus vecais autors arī uzslavējis abu māsu bērnu audzināšanas prasmes, norādot: “Bija brīnišķīgi redzēt, ka viņas kļūst par mātēm un ir tik gādīgas un stipras. Es viņas apbrīnoju par to.” Midltons atzinis, ka ir mācījies no māsu pieredzes, un pajokoja: “Man ir laimējies redzēt, kā māsas to paveikušas, un es no tā mācos – dažus padomus ņemu vērā, par citiem nodomāju – hmm.”

Princese Šarlote kļūst par bērnu modes ikonu

Britu princesei Šarlotei ir vien divi gadi, taču mazā jau kļuvusi par bērnu modes noteicēju. Tam, protams, jāpateicas viņas mātei ...

Džeimss gatavojas nākamnedēļ izdot savu jauno grāmatu, kurā stāstīts par viņa attiecībām ar kokerspanielu Ellu, kurai, kā viņš raksta, bijusi izšķiroša loma viņa dzīvības glābšanā. Ideja par grāmatas rakstīšanu Midltonam radusies pēc tam, kad viņa sieva Alizē atklāja, ka ir gaidībās ar Inigo laikā, kad 15 gadu vecumā nomira Džeimsa mīļotais suns Ella.

Džeimss Midltons un Alizē Tevenē

Grāmata ir veids, kā viņš vēlējies izstāstīt dēlam atmiņas par suni, kas viņa dzīvē ieņēmis tik nozīmīgu vietu. Tajā stāstīts par dažādiem piedzīvojumiem, to skaitā došanos uz Skotijas kalnienēm, karaliskajām kāzām un pat pieminēts fakts, ka kokerspanielam bijusi zīmīga loma, iepazīstoties ar Džeimsa nākamo sievu Alizē. Taču pats svarīgākais vēstījums ir tas, cik liels palīgs suns bijis Midltona cīņā ar garīgās veselības problēmām. Velsas princeses brālis neslēpj, ka cīnījies ar klīnisko depresiju un domām par pašnāvību un atzīst, ka Ellai bijusi izšķiroša loma, lai izglābtu viņu no bezdibeņa, kurā viņš grimis.

Džeimss Midltons un Ella

Atgādināsim, ka Džeimsa māsai Velsas princesei Ketrīnai un Velsas princim Viljamam ir trīs bērni – princis Džordžs (11), princese Šarlote (9) un princis Luiss (6). Arī otrai māsai Pipai Midltonei-Metjūsai un hedžfondu menedžerim Džeimsam Metjūsam ir trīs bērni – Arturs (5), Greisa (3) un Rouza (2).

Pipa Midltone ar vīru un trim bērniem bauda brīvdienas Sentbārtas salā 2023. gada februārī