Meraija Kerija pēc mātes un māsas nāves: šīs ir bijušas pāris grūtas nedēļas
foto: Shutterstock
Dziedātāja Meraija Kerija.
Slavenības

Meraija Kerija pēc mātes un māsas nāves: šīs ir bijušas pāris grūtas nedēļas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Augusta vidū mūžībā vienā un tajā pašā dienā devās amerikāņu mūziķes un aktrises Meraijas Kerijas mamma un māsa.

Meraija Kerija pēc mātes un māsas nāves: šīs ir bi...

"Mana sirds ir salauzta - šajā nedēļas nogalē esmu zaudējusi savu mammu. Diemžēl, traģiskā notikumu pavērsienā, tajā pašā dienā mūžībā devās arī mana māsa," tolaik vēstīja dziedātāja. 

Grammy balvu ieguvusī mūziķe norādīja, ka jūtas neizsakāmi laimīga, ka viņai bija iespēja pēdējā nedēļā pavadīt laiku kopā ar savu māti. Tāpat viņa aicināja fanus būt saprotošiem un sniegt viņai laiku sērošanai. 

Kerija nesen dalījās ar pirmo publikāciju kopš mātes Patrīcijas un māsas Elisonas zaudējuma.

“Atgriezos darbā,” viņa pauž sociālā tīkla "Instagram" video. “Ir bijušas pāris grūtas nedēļas, bet es ļoti novērtēju visu mīlestību un atbalstu, un es nevaru sagaidīt, kad redzēšu savus fanus Ķīnā un Brazīlijā. Mīlu jūs!” 

Videoklipā 55 gadus vecā dziedātāja bija tērpusies melnā korsetes kleitā, dziedot savu dziesmu “It's Like That” klavieru pavadījumā.  

Meraijas ieraksts iezīmē viņas atgriešanos sociālajos tīklos tikai dažas nedēļas pēc mātes un māsas zaudēšanas.  

Gadu gaitā dziedātāja ir atklāti stāstījusi par saspīlētajām attiecībām ar māti, kura bija operdziedātāja un vokālā pedagoģe.

“Tāpat kā daudzi citi manas dzīves aspekti, arī mans ceļojums ar māti ir bijis pretrunu un konkurējošu realitāšu pilns,” viņa rakstīja. “Tas nekad nav bijis tikai melns un balts - tā ir bijusi vesela emociju varavīksne.” Meraija sīki aprakstīja, ka, lai gan viņas abas satuvināja kopīga mīlestība uz mūziku, pieaugot viņa sāka saskarties ar greizsirdību no mātes puses.

Meraija Kerija koncertā

Meraija Kerija koncertā.

“Tas, ka cilvēki, kurus tu mīli, tevi greizsirdīgi uztver profesionālajā jomā, nāk ar panākumiem,” viņa rakstīja, ”bet, ja šī persona ir tava māte un greizsirdība atklājas tik agrā vecumā, tas ir īpaši sāpīgi.” 

Arī Kerijas attiecības ar vecāko māsu Elisoni, kura devās mūžībā 63 gadu vecumā, bija sarežģītas. Savā memuārā viņa rakstīja par atsvešināšanos no Elisonas un brāļa Morgana, sakot, ka "emocionāli un fiziski man ir drošāk, ja ar viņiem nekontaktējos." Pēc memuāru iznākšanas Elisone iesūdzēja Keriju tiesā, pieprasot 1,2 miljonu dolāru lielu kompensāciju par "emocionālo satricinājumu, ko darbs viņai radījis."