Vienā dienā bojā gājušas dziedātājas Meraijas Kerijas māte un māsa
foto: scanpix
Dziedātājas attiecības ar mammu un māsu bija sarežģītas.
Slavenības

Vienā dienā bojā gājušas dziedātājas Meraijas Kerijas māte un māsa

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Ar traģisku vēsti klajā nākusi amerikāņu mūziķe un aktrise Meraija Kerija - nedēļas nogalē mūžībā devās gan viņas mamma, gan māsa.

Vienā dienā bojā gājušas dziedātājas Meraijas Keri...

"Mana sirds ir salauzta - šajā nedēļas nogalē esmu zaudējusi savu mammu. Diemžēl, traģiskā notikumu pavērsienā, tajā pašā dienā mūžībā devās arī mana māsa," pirmdien paziņoja dziedātāja. Grammy balvu ieguvusī mūziķe norādīja, ka jūtas neizsakāmi laimīga, ka viņai bija iespēja pēdējā nedēļā pavadīt laiku kopā ar savu māti. Tāpat viņa aicināja fanus būt saprotošiem un sniegt viņai laiku sērošanai. Kerija nesniedza sīkāku informāciju par abu sieviešu nāves cēloņiem.

Meraija Kerija koncertā

Meraija Kerija koncertā.

Dziedātājas māte Patrīcija aizgāja mūžībā 87 gadu vecumā. Viņa bija operdziedātāja un strādāja kā vokālā trenere. Kerija savos 2020. gada memuāros sīki izklāstīja savas sarežģītās attiecības ar māti, norādot, ka tās viņas dzīvē nesušas "daudz sāpju un apjukuma". Kerija grāmatā vēstīja, ka māte viņu uzskatīja par konkurenti un atklāti pauda skaudību par viņas panākumiem. "Ir īpaši sāpīgi, kad skaudība izpaužas tik lielā vecumā," rakstīja mūziķe.

Tomēr memuāros Kerija arī runāja par savu dziļo mīlestību, ko izjūt pret mammu: "Neskatoties uz visu negatīvo, Patrīcija, mana māte, manuprāt, tiešām darīja visu iespējamo. Es vienmēr tevi mīlēšu no visas sirds." Arī Kerijas attiecības ar vecāko māsu Elisoni, kura devās mūžībā 63 gadu vecumā, bija sarežģītas. Savā memuārā viņa rakstīja par atsvešināšanos no Elisonas un brāļa Morgana, sakot, ka "emocionāli un fiziski man ir drošāk, ja ar viņiem nekontaktējos." Pēc memuāru iznākšanas Elisone iesūdzēja Keriju tiesā, pieprasot 1,2 miljonu dolāru lielu kompensāciju par "emocionālo satricinājumu, ko darbs viņai radījis."

Dziedātājas tēvs Alfrēds nomira 2002. gadā no vēža. Kerija tiek uzskatīta par vienu no veiksmīgākajām dziedātājām pasaulē - viņas Ziemassvētku singls "All I Want For Christmas Is You" ir vispārdotākā Ziemassvētku dziesma pasaulē.