Meraija Kerija nesazinājās ar māsu, lai gan zināja, ka viņa mirst
foto: Paul Archuleta/Shutterstock/ Vida Press
Meraija Kerija šā gada februārī.
Slavenības

Meraija Kerija nesazinājās ar māsu, lai gan zināja, ka viņa mirst

Gerda Ansone

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Meraija Kerija nav sazinājusies ar savu māsu Alisoni viņas dzīves pēdējā mēnesī, lai gan dziedātājai bija paziņots, ka māsa mirst.

Meraija Kerija nesazinājās ar māsu, lai gan zināja...

Par Alisones pēdējām dienām intervijā izdevumam “The Sun” izteicies Deivs Beikers, kurš stāsta, ka ilgus gadus draudzējies ar Alisoni un dzīves nogalē palīdzējis nodrošināt viņai aprūpi. Alisone un Meraijas Kerijas mamma Patrīcija devās mūžībā vienā dienā aizvadītajā nedēļas nogalē. “Alisone jutās nelaimīga, ka viņas “mazā māsa” ir pārtraukusi jebkādu saziņu ar viņu,” publikācijā norādījis Beikers. “Viņa bieži par to runāja. Viņa prātoja, vai Meraija vai kāds no radiniekiem ieradīsies uz viņas bērēm. Man stāsta, ka piemiņas dievkalpojums ir plānots kaut kad vēlāk, bet ne tagad.” Draugs arī apgalvojis, ka slavenā popzvaigzne “nekad nav mēģinājusi sazināties ar Alisoni, pat ne pēc tam, kad pirms mēneša viņai tika paziņots, ka Alisone mirst. Telefona zvans vai, vēl labāk, videozvans Alisonei būtu nozīmējis tik daudz. Bet tas nenotika.”

foto: MEGA / Vida Press
Meraijas Kerijas māsa Alisone 2012. gadā.
Meraijas Kerijas māsa Alisone 2012. gadā.

Deivs Beikers skarbi nokritizējis Kerijas publisko reakciju par māsas nāvi. “Un tagad Meraijai ir “salauzta sirds” par mātes un “bijušās” māsas zaudējumu. Šī nežēlīgā ignorēšana tikai vairoja Alisones sāpes [dzīves laikā].”

Pēc Beikera teiktā, “Alisone dzīves pēdējās trīs nedēļas atradās mājās paliatīvajā aprūpē” un “viņai bija problēmas ar iekšējiem orgāniem”. Atceroties Alisoni, viņš pastāstījis, ka “aiz sīkstās ārienes Alisone bija ļoti inteliģents, sirsnīgs un jūtīgs cilvēks.” “Es viņu pazinu deviņus gadus,” viņš turpināja, “un kā viņas draugam, un pēdējos mēnešos arī aprūpētājam, man viņas ļoti pietrūks.”

foto: John Chapple / JohnChapple.com / MEGA / Vida Press
Meraijas Kerijas māsa Alisone 2018. gadā.
Meraijas Kerijas māsa Alisone 2018. gadā.

Tiek ziņots, ka Alisones pašas atzīšanās alkohola atkarībā bijis pagrieziena punkts attiecībās ar māsu. Ģimenei tuvu stāvoši cilvēki vietnei TMZ pastāstījuši, ka dziedātāja “uzcēlusi sienu”, jo viņai šķitis, ka ir jāparāda māsai “stingra mīlestība”, nevis jādod viņai iespēja. Informācijas avoti vēsta, ka dziedātāja agrāk esot mēģinājusi atbalstīt māsu kā emocionāli, tā finansiāli, taču tas neesot devis rezultātus.

Lai gan Meraija nebija sazinājusies ar māsu viņas dzīves nogalē, 55 gadus vecā dziedātāja pēdējo nedēļu pavadījusi līdzās mammai Patrīcijai, kura gulējusi uz nāves gultas, informē TMZ. Pamatojoties uz pieejamo informāciju, Alisonei bija 63 gadi, bet Patrīcijai – 84 gadi, kad viņas devās mūžībā. Viņu nāves cēloņi pagaidām plašākai sabiedrībai nav zināmi.

foto: IPASocialIT/IPA/Sipa USA/ Vida Press
Meraija Kerija ar meitu Monro un mammu Patrīciju pirms vairākiem gadiem.
Meraija Kerija ar meitu Monro un mammu Patrīciju pirms vairākiem gadiem.