Holivudas zvaigzne Rīza Viterspūna šķīrusi otru laulību un atkal staro. Viņa atradusi jaunu mīlestību
foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Holivudas aktrise Rīza Viterspūna.
Slavenības

Holivudas zvaigzne Rīza Viterspūna šķīrusi otru laulību un atkal staro. Viņa atradusi jaunu mīlestību

Gerda Ansone

Jauns.lv

Filmas “Gudrā blondīne” aktrises Rīzas Viterspūnas pagātnē ir divas šķirtas laulības. Pēdējā no tām šķirta vien pērn. Simpātiskā aktrise nav ilgi palikusi viena. Viņas dzīvē atkal uzplaukusi jauna mīlestība.

Holivudas zvaigzne Rīza Viterspūna šķīrusi otru la...

48 gadus vecā Rīza Viterspūna šobrīd satiekas ar vācu investīciju firmas dibinātāju Oliveru Harmanu. Kāds paziņa izdevumam “Life & Style” izpļāpājies par aktrises jaunajām romantiskajām attiecībām: “Rīza cenšas nepievērst uzmanību šim jaunajam romānam, taču ir acīmredzams, ka viņa ar Oliveru ir ļoti pārņemta. Viņa burtiski staro, kad runā par viņu, un nesen sākusi teikt, ka arī Dženai [seriāla “The Morning Show” kolēģei Dženiferai Ansitonei] vajag atrast tādu pašu puisi, kā viņš.”

2023. gada augustā Rīza oficiāli pabeidza šķiršanos no sava otrā vīra Džima Tota. Viņa ar Oliveru iepazinusies pēc šķiršanās un abus iepazīstinājis “kāds kopīgs draugs Ņujorkā”.  Iepriekš kāds cits informācijas avots šim pašam izdevumam bija apstiprinājis runas par Viterspūnas jaunajām attiecībām, norādot, ka “viņi vasarā daudz satiekušies”. “Rīza necerēja atrast mīlestību, taču ir atradusi,” norādījis informācijas avots. “Viņai ļoti patīk runāt par biznesu, naudu un iespējām investēt, un viņš ir tajā tik ļoti zinošs.”

Rīza Viterspūna un viņas meita

Rīza Viterspūna un viņas meita Āva.

Ar pirmo vīru aktieri Raienu Filipu Rīza iepazinās savā 21. dzimšanas dienā 1997. gada martā. 1998. gada decembrī pāris saderinājās, bet 1999. gada 5. jūnijā nosvinēja kāzas. Viņiem ir divi kopīgi bērni – meita Āva Elizabete (23) un dēls Dīkons (20). 2006. gada 30. oktobrī Viterspūna un Filips paziņoja par šķiršanos un novembrī aktrise iesniedza oficiālu prasību šķirt laulību, pamatojoties uz “nesamierināmām atšķirībām”. Laulību oficiāli šķīra 2007. gada 5. oktobrī, bet pēdējās vienošanās šķiršanās jautājumos noslēdza vēl pusgadu vēlāk.

No 2007. līdz 2009. gadam Viterspūna satikās ar filmas “Rendition” kolēģi Džeiku Džilenholu. 2020. gada februārī kļuva zināms, ka aktrise satiekas ar talantu aģentu Džimu Totu. Tā paša gada decembrī pāris paziņoja par saderināšanos un 2022. gada 26. martā nosvinēja kāzas. Pārim ir kopīgs dēls Tenesijs Džeimss (11). Par šķiršanos pāris paziņoja dažas dienas pirms savas 12. kāzu gadadienas.

Aktrises Rīzas Viterspūnas jaunākajam dēlam Tenesijam ir trīsarpus gadu un viņš ir pārņemts ar komiksu varoņiem. No Supervaroņa ietērpa puika nešķiras pat svētdienu rītos, kad kopā ar ģimeni jāiet uz baznīcu.

Rīzas Viterspūnas dēls uz baznīcu dodas kā Supermens

Aktrises Rīzas Viterspūnas jaunākajam dēlam Tenesijam ir trīsarpus gadu un viņš ir pārņemts ar komiksu varoņiem. No Supervaroņa ietērpa puika ...