foto: Vida Press
Rīza Viterspūna atklāj, kā jutusies, satiekot Keitu Midltoni
Rīza Viterspūna agrāk nebija no tām, kas satraucas, satiekot slavenību. Taču tas mainījies, satiekot hercogieni Ketrīnu.
Slavenības
2018. gada 29. septembris, 09:30

Rīza Viterspūna atklāj, kā jutusies, satiekot Keitu Midltoni

Jauns.lv

Lai gan Holivudas aktrise Rīza Viterspūna (42) bieži satiek pasaulē atzītas kino zvaigznes un strādā ar tām „roku rokā” bez mazākā satraukuma, pat viņu pārņēmis stress, satiekot karaļnama pārstāvi.

Savā jaunajā grāmatā „Whiskey in a Teacup” aktrise Rīza Viterspūna padalījusies iespaidos par to, kā 2011. gadā satikusi hercogieni Ketrīnu. Viņa iepriekš bijusi visnotaļ „imūna” pret apsēstību ar karaļnama pārstāvjiem, taču tas viss mainījies brīdī, kad viņa satikusi nule kā precēto prinča Viljama sievu hercogieni Ketrīnu. Šī tikšanās notikusi saviesīgā pieņemšanā Santabarbarā, Kalifornijā.

Rīza Viterspūna satiek hercogieni Ketrīnu

gallery icon
10

„Kliedziens, kas izlauzās man pār lūpām, kad saņēmu ielūgumu – to dzirdot, jūs noteikti padomātu, ka es mirstu,” raksta Viterpsūna. „Es vienmēr ceļos agri, taču tajā rītā biju augšā jau no pulksten četriem un ieveidoju matus. Tas ir ļoti agrs laiks, pat man.”

„’Nekad neesmu redzējis tevi tik saviļņotu,’ – izteicās mans vīrs. Viņš nejokoja.”

Aktrise atzīst, ka fotogrāfijās, ko uzņēmis viņas vīrs Džims Tots, abiem dodoties ceļā, atspoguļojot „laimi starojam no manas sejas”.

„Man ļoti, ļoti patīk Keita Midltone,” raksta Rīza. „Un viņa nelika vilties!”

„Viņa bija jauka un sirsnīga, eleganta un nosvērta,” raksta Viterspūna. „Viņa izstāstīja joku, un es nekavējoties biju viņas apburta. Viņa ir tieši tik burvīga, kāda šķiet esam. Viņa ir ārkārtīgi līdzjūtīga, sabiedriska un ļoti uzmanīga personība.”

Rīza Viterspūna arī pauž viedokli, ka Ketrīnas statuss un atbildība sabiedrības priekšā nav viegla nasta.

„Jābūt ļoti īpašai personībai, lai piekristu veltīt sevi šādai dzīvei, kur sabiedrība tevi pēta un vērtē katru brīdi,” raksta aktrise. „Tagad, kad viņā ir šādā pozīcijā, visa viņas dzīve ir kalpošana, uz mūžu. Izjūtu dziļu godbijību par šādu ziedošanos.”