Rīza Viterspūna ar meitu līdzīgas kā divas ūdens piles. FOTO
Māte un meita – aktrise Rīza Viterspūna un Āva Elizabete Filipa.
Sabiedrība
2017. gada 13. februārī, 05:02

Rīza Viterspūna ar meitu līdzīgas kā divas ūdens piles. FOTO

Jauns.lv

Aktrise Rīza Viterpūna uz TV studijas HBO veidotā miniseriāla „Big Little Lies” pirmizrādes vakaru Losandželosā ieradās kopā ar savu meitu Āvu. Cik gan viņas ir līdzīgas!

Rīza Viterspūna ar meitu līdzīgas kā divas ūdens p...

40 gadus vecā aktrise Rīza Viterspūna un 17 gadus vecā meita Āva, kura izskatās kā mammas kopija, saviesīgajam pasākumam bija izvēlējušās metāliskas krāsas mini kleitas.

Rīza pirmizrādes vakaru apmeklēja zīmola „Eli Saab” tērpā, kas ir no prestižā modes nama 2017. gada rudens/ziemas kolekcijas.

Savukārt meita Āva izvēlējusies zeltītas krāsas tērpu un pieskaņota toņa kurpes.

Āva Elizabete Filipa ir Rīzas Viterpūnas vecākais bērns. Meita pasaulē nākusi viņas astoņus gadus ilgajā laulībā ar aktieri Raienu Filipsu. Pārim ir arī kopīgs dēls Dīkons (13).

40 gadus vecā aktrise Rīza Viterspūna un 17 gadus vecā meita Āva.
40 gadus vecā aktrise Rīza Viterspūna un 17 gadus vecā meita Āva.

Viterspūna un Filips iepazinās aktrises 21. dzimšanas dienas ballītē 1997. gada martā un pēc pusotra gada saderinājās. Kāzas pāris nosvinēja 1999. gada 5. jūnijā. Pēc astoņiem kopdzīves gadiem pāris diemžēl šķīrās.

Kopš 2011. gada Rīza ir precējusies ar savu otro vīru talantu aģentu Džimu Totu un jaunajā ģimenē audzina arī savu trešo bērnu – dēlu Tenesiju Džeimsu (4.5).