foto: REUTERS/SCANPIX
Rīza Viterspūna kļuvusi par futbola komandas līdzīpašnieci
Aktrise Rīza Viterspūna.
Futbols
2022. gada 27. aprīlis, 17:36

Rīza Viterspūna kļuvusi par futbola komandas līdzīpašnieci

Jauns.lv / LETA

Aktrise Rīza Viterspūna un Nacionālās Futbola līgas (NFL) komandas Tenesī "Titans" spēlētājs Deriks Henrijs kļuvuši par Amerikas futbola līgas (MLS) vienības "Nashville" līdzīpašniekiem.

Klubs svētdien aizvadīs pirmo spēli jaunajā 30 tūkstošu ietilpīgajā "Geodis Park" stadionā.

Aģents un investors Džims Tots, kurš arī ir Viterspūnas vīrs, arī ir pievienojies īpašnieku grupai, paziņojumā teica Nešvilas komanda. Šī vienība MLS debitēja 2020.gadā, un savas mājas spēles aizvadīja "Titans" stadionā.

"Kā Tenesī iedzīvotājai, ir patīkami redzēt, cik liela izaugsme un attīstība ir notikusi dzimtajā štatā. Iespēja kopā ar ģimeni doties uz mačiem un vērot pasaules līmeņa komandu ir bijusi neticama pieredze," teica aktrise, kura uzauga Nešvilā.

Henrijs "Titans" komandā spēlē kopš 2016.gada. Viņš pievienojas Markam Ingramam, Patrikam Mahomsam, kā arī Raselam Vilsonam kā NFL spēlētājiem, kuri kļuvuši par MLS komandu līdzīpašniekiem. Ingrams ir Vašingtonas "United" līdzīpašnieks, Mahomess ir Kanzassitijas "Sporting" īpašnieku grupā, savukārt Vilsonam pieder daļa no Sietlas "Sounders" komandas.

Aktieri, kuri arī darbojas kā līdzīpašnieki MLS komandās, ir Drū Kerijs ("Sounders"), Metjū Makonahijs ("Austin") un Vils Ferels ("Los Angeles").