Rīza Viterspūna peldkostīmā paziņo, ka būs trešā filma par "Gudro blondīni"
foto: Vida Press
Rīza Viterspūna Ellas Vudsas lomā filmā "Gudrā blondīne".
Slavenības
2018. gada 10. jūnijā, 16:33

Rīza Viterspūna peldkostīmā paziņo, ka būs trešā filma par "Gudro blondīni"

Kasjauns.lv

Kuš gan varētu būt vēl ticamāks informācijas avots, ja ne pati Rīza Viterspūna! Aktrise īpaša veidā paziņojusi, ka abām komerciāli veiksmīgajām filmām par „Gudro blondīni” („Legally Blonde”) būs turpinājums.

Rīza Viterspūna peldkostīmā paziņo, ka būs trešā f...

„Oskara” balvas laureāte aktrise Rīza Viterspūna (42) savā „Instagram” blogā apstiprinājusi šonedēļ klīstošās baumas, ka aizsācies darbs pie trešās filmas par „Gudro blondīni”.

„Tā ir taisnība... Gudrā blondīne 3,” savā blogā ierakstījusi Viterspūna. Šo ziņu par filmas turpinājumu viņa pavēstījusi līdz ar video fragmentu, kurā redzama guļam uz piepūšamā matrača baseinā, tērpusies rozā bikini.

It’s true... #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Bija nepieciešamas tikai dažas stundas pēc šī ieraksta publiskošanas, lai tas savāktu vairāk nekā trīsarpus miljonus (!) skatījumu.

Rozā bikini ir gudrās blondīnes Ellas Vudsas stilā (kā labi atceramies, viņa vienmēr ģērbās rozā!). Turklāt tas ir tieši tas pats peldkostīms, kas Ellai bija mugurā pirmajā filmā. Pirms viņa kļuva par Hārvarda universitātes studenti.

Rīza Viterspūna filmā „Gudrā blondīne”

Rīza Viterspūna filmā „Gudrā blondīne”.

Rīza Viterspūna Ellas Vudsas lomā debitēja 2001. gadā, savukārt 2003. gadā iznāca otrā filma „Gudrā blondīne 2” („Legally Blonde 2: Red, White & Blonde”).

Pirms piecpadsmit gadiem iznākušajā filmā Ella bija absolvējusi universitāti un uzsāk lietu pret dzīvnieku izmantošanu kosmētikas produktu testos. Filmas „Gudrā blondīne” otrajā filmā piedalījās tādi aktieri Sallija Fīlda un Lūks Vilsons (viņš epizodiski bija arī pirmajā kinolentē).

Par trešās filmas sižetu pagaidām nekas atklāts netiek. Taču saskaņā ar portāla „Deadline” sniegto informāciju, varam uz ekrāniem atkal gaidīt ideālisti Vudsu un priecāties par viņas garderobi, kurā dominē rozā krāsa.