Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Parādījušies pierādījumi, ka Džonijam Depam esot romāns ar krievieti
foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Aktieris Džonijs Deps.
Slavenības

Parādījušies pierādījumi, ka Džonijam Depam esot romāns ar krievieti

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Džonija Depa (61), kurš nesen noslēdzis skandalozo šķiršanās procesu no aktrises Amberas Hērdas (38), dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi raksta par aktiera iespējamo romānu ar kādu krievu sievieti.

Parādījušies pierādījumi, ka Džonijam Depam esot r...

61 gadu vecais Deps redzēts kopā ar krievu kosmetoloģi Jūliju Londonā. Slavenā aktiera potenciālā draudzene, kura ir ievērojami jaunāka par viņu, ir skaistumkopšanas salona īpašniece Prāgā. Par to informē izdevums “Daily Mail”. Holivudas zvaigzne un jaunā sieviete manīti helikopteru nolaišanās laukumā Londonā, no kura devušies romantiskā ceļojumā. Kā pāris iepazinies un cik ilgi jau satiekas – pagaidām nav zināms.

Interesanti, ka pirmo reizi aktieris ar krievieti Jūliju redzēts jau pirms diviem gadiem Džefa Beka koncertā Prāgā. Kā norāda Džonija paziņas, viņu attiecības šobrīd ir nonākušas jaunā līmenī un aktieris ir laimīgs. Depa fani secinājuši, ka Jūlija ārēji līdzinās Amberai Hērdai, no kuras Holivudas zvaigzne izšķīrās ar skaļu skandālu un nebeidzamām tiesas prāvām.