Slavenības
2022. gada 7. jūnijs, 07:38

Džonijs Deps uzvaru pār Amberu Hērdu nosvin ar ballīti 300 000 vērtībā

Jauns.lv

58 gadus vecais aktieris Džonijs Deps nosvinējis uzvaru pār savu bijušo sievu Amberu Hērdu, sarīkojot ballīti 300 000 ASV dolāru vērtībā. Turklāt tas noticis vēl pirms tiesas oficiālā atzinuma, ka prāva noslēgusies par labu viņam, informē izdevums "Page Six".

Uzvaras ballīte norisinājās Londonā privātajā klubā “Laylow”. Amberas Hērdas bijušais vīrs kopā pulcējis savus draugus, lai skaļā ballītē līdz pat pieciem rītā atzīmētu savu faktisko uzvaru tiesas procesā.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon

Izdevuma “Page Six” rīcībā nonākusi informācija, ka Holivudas aktierim šī ballīte izmaksājusi 300 000 ASV dolāru. Ballīti apmeklējusi arī Depa bijusī draudzene, deviņdesmitajos gados populārā supermodele Keita Mosa, kura vienā no tiesas dienām sniedza attālinātu video liecību par labu aktierim.

Keita Mosa liecina Džonija Depa un Amberas Hērdas lietā

gallery icon

“Tā bija vērienīga ballīte, kas nebeidzās. Tobrīd Džonijs vēl nezināja, ka ir uzvarējis prāvā. Tika iztērēta ļoti liela nauda. Vīns, kokteiļi un telpas nebija no lētajiem. Bet tad, kad Džonija tiesa pret Amberu tuvojās beigām – acīmredzot viņš nolēma to atzīmēt, kā pienākas,” komentējis kāds vārdā nenosaukts aktiera paziņa.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

gallery icon

Tiesa, kāds cits anonīms ziņotājs noliedzis informāciju par skaļo un vērienīgo ballīti. Viņš apgalvo, ka klubs patiešām bijis rezervēts, taču pēdējā brīdī pasūtījums atsaukts.

Džonija Depa advokāte Kamilla Vaskesa

gallery icon

“Mums ir elektroniskā pasta vēstule, kas apstiprina, ka pasūtījums bija atcelts,” viņš norāda.