Sasistas glāzes, izdemolēta virtuve... Nopludināts Depa un Hērdas strīda VIDEO
Hērdas iesniegtajos dokumentos apgalvots, ka maijā Deps viņai "vardarbīgi uzbruka" pāra kopīgajā dzīvoklī. 53 gadus vecajam Depam pietuvināti informācijas avoti apgalvo, ka video esot "samontēts".
Slavenības
2016. gada 15. augusts, 14:47

Sasistas glāzes, izdemolēta virtuve... Nopludināts Depa un Hērdas strīda VIDEO

Jauns.lv

Internetā nopludināts video, kurā Holivudas aktieris Džonijs Deps ķīviņa laikā ar sievu Amberu Hērdu demolē savas mājas virtuvi, lamājas un mētā priekšmetus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā jau ziņots, 30 gadus vecā Hērda maijā pieprasīja šķiršanos no Depa pēc 15 laulībā aizvadītiem mēnešiem. Kā šķiršanās iemeslu Hērda bija norādījusi "neatrisināmas domstarpības", taču neilgi pēc tam ieguva tiesas izdotu aizliegumu Depam viņai tuvoties, jo apsūdzēja vīru vardarbībā.

Slavenību tenku portāls TMZ ziņo, ka video uzņemts, "vairākus mēnešus pirms" Hērda vērsās tiesā, lai šķirtu neilgo laulību.

Taču 53 gadus vecajam Depam pietuvināti informācijas avoti apgalvo, ka video esot "samontēts".

Deps un Hērda 2015.gada februārī salaulājās nelielā ceremonijā Losandželosā. Dažas dienas vēlāk viņi sarīkoja lielas svinības Bahamu salās.

Hērdas iesniegtajos dokumentos apgalvots, ka maijā Deps viņai "vardarbīgi uzbruka" pāra kopīgajā dzīvoklī. Pieminēti vēl divi gadījumi, kad Deps esot bijis pret viņu vardarbīgs. Viens no tiem bijis Hērdas dzimšanas dienā, kad viņš pret sienu metis šampanieša pudeli, bet sievas virzienā sviedis vīna glāzi. Pēc tam aktieris esot saķēris Hērdu aiz matiem un nogrūdis uz grīdas.

"Visā attiecību laikā Džonijs bija vārdiski un fiziski vardarbīgs pret mani," liecināja Hērda. "Es pārcietu pārmērīgu emocionālu, verbālu un fizisku vardarbību no Džonija, tostarp dusmīgus, ļaunus, pazemojošus un draudīgus uzbrukumus katru reizi, kad es apšaubīju viņa autoritāti vai nepiekritu viņam."

Nopludinātais video ar Džonija Depa un Amberas Hērdas strīdu - video:

     

LETA/Foto: Vida Press, ekrānuzņēmums no video