foto: Marechal Aurore/Sipa USA/ Vida Press
Atklātībā nonācis audio ieraksts, kurā Ambera Hērda atzīstas, ka situsi Džoniju Depu
Ambera Hērda un Džonijs Deps.
Slavenības
2020. gada 14. februāris, 06:18

Atklātībā nonācis audio ieraksts, kurā Ambera Hērda atzīstas, ka situsi Džoniju Depu

Jauns.lv

Kad šķita, ka aktieru Džonija Depa un Amberas Hērdas skandāli, kas saistīti ar viņu šķiršanos, visbeidzot palikuši pagātnē, atklātībā nonākuši vēl nedzirdēti un sensacionāli jaunumi no bijušā pāra vētrainās kopdzīves.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atklātībā nonācis 2015. gadā veikts audio ieraksts, kurā Ambera Hērda atzīstas, ka situsi savu bijušo vīru Džoniju Depu.

Par šī audio ieraksta esamību pirmais paziņojis izdevums „Daily Mail”. Ierakstā dzirdama pāra diskusija par kādu nesenu notikumu, kad no paceltām balsīm viss nonācis pie „paceltām rokām”.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

Izdevums „USA Today” sazinājies ar Džonija Depa advokātu Adamu Valdmanu, kurš apstiprinājis, ka audio ieraksts ir patiess un tas datējams ar 2015. gadu.

Ierakstā dzirdama diskusija par kādu nesenu skandālu, kura rezultātā Hērda vīram iesitusi un viņu savainojusi.

„Pēc tam, kad tu kļuvi sasodīti vardarbība pret mani... es uzrakstīju īsziņu Trevisam un teicu ‘Atnāc pie manis’,” audio ierakstā dzirdams Džonija Depa teiktais.

Džonijs Deps skūpsta sievu uz sarkanā paklāja

Pēc trīs gadus ilgas kopābūšanas Holivudas zvaigzne Džonijs Deps 2015. gada februārī apprecēja draudzeni aktrisi Amberu Herdu. Kaisle pāra attiecībās ...

gallery icon
13

„Jā, zinu! Ak, atnāc un izglāb mani,” uz šiem vārdiem atbild Hērda, izzobojot vīru.

Kādā citā sarunas fragmentā Deps sievai saka: „Es tev teicu, lai pasaki Trevisam, ka iebelzi man pa seju, bet tu pateici – ‘Nē, es to neizdarīju. Ko, pie velna, tu runā?’”

„Starp citu, es tev neiebelzu,” atbild Hērda. „Man žēl, ka es neiedevu tev kārtīgu pliķi pa seju, bet tikai iesitu. Es tev neiebelzu.”

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon
18

„Mazulīt, tev neiebelza... es nezinu, kādā pozīcijā bija mana roka, taču ar tevi viss ir kārtībā. Es tevi nesavainoju, es tev neiebelzu; es tevi situ!”

„Nestāsti man, kāds ir belziens, ja tava sasodītā roka ir savilkta ciešā dūrē,” turpina „Karību jūras pirātu” aktieris.

„Tev neiebelza. Tevi sita. Man žēl, ka iesitu tev šādi, taču es tev neiebelzu. Tevi necentās „nokautēt”. Es tevi reāli situ,” uzstāj Hērda, pārim kārtējo reizi „maļot” vienu un to pašu.

Citā audio ieraksta fragmentā Deps saka: „Es nevēlos tevi pamest. Es nevēlos šķiršanos, es nevēlos, lai tu aizietu no manas dzīves. Es tikai vēlos mieru. Ja viss nonāk līdz vardarbībai, mums tomēr jāšķiras.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Hērda norāda, ka nevar apsolīt, ka turpmāk būs „nevainojama": "Es tev nevaru to apsolīt, ka nekļūšu vardarbīga atkal.”

„Ak, Dievs. Dažkārt es kļūstu tik nikna, ka zaudēju kontroli. Es varu apsolīt, ka darīšu visu, lai mainītos. Es to tev apsolu. Es nemētāšos ar vārdiem par šķiršanos,” apliecinājusi Hērda.

Ambera Hērda žurnāla "Glamour" rīkotajā balvu pasniegšanas vakarā

gallery icon
17