Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Vida Press
Džonijs Deps un Ambera Hērda tiesā.
Džonijs Deps un Ambera Hērda tiesā.
Slavenības

Džonijs Deps pret Amberu Hērdu. Šokējošas atklāsmes, kas jau nākušas klajā jaunajā tiesas prāvā

Jauns.lv

Jau divas nedēļas turpinās bijušo laulāto Džonija Depa un Amberas Hērdas kārtējā tiesas prāva. Aktieris apsūdz bijušo sievu viņa apmelošanā. Hērdas apgalvojumus par vardarbību ģimenē, ko viņa it kā cietusi vairāku gadu garumā, Deps sauc par meliem. Aktieris ir apņēmības pilns attaisnot savu labo vārdu, un ir gatavs piesaistīt pēc iespējas vairāk jaunu liecinieku.

Džonijs Deps pret Amberu Hērdu. Šokējošas atklāsme...

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

Nesenās tiesas sēdes laikā publiskota Džonija Depa sarakste ar savu ārstu Deividu Kipero.

Sūdzējies ārstam par sievas uzvedību

Deps sūdzējies mediķim par sievas uzvedību. 2015. gada 7. martā Džonijs Deividam Kipero nosūtījis sekojošu ziņu: “Es nevaru tā dzīvot. Man pietiek. Viss! Pastāvīgi apvainojumi no ļauna un atriebīga cilvēka lūpām! Zini, kas ir sāpīgāk par viņas indīgajām un pazemojošajām ķildām? Viņas pretīgās, apzināti aizskarošās tirādes un sasodīti šokējošā izturēšanās pret vīrieti, kuru viņai vajadzēja mīlēt vairāk par visu pasaulē.”

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica jāvārdu draugu un radu priekšā uz Depam piederošās salas Bahamu salu arhipelāgā.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

“Lūk, kas par lietu, draugs… Viņas apsēstība ar sevi ir daudz svarīgāka. Viņa ir tik sasodīti ambicioza! Viņa tik ļoti alkst pēc panākumiem un slavas. Visticamāk, ka tikai tāpēc es viņai biju vajadzīgs. Viņa man ieborēja, kāds nožēlojams vecis es esmu. Man tagad ir ļoti skumji,” sarakstē ar ārstu žēlojās Deps. Šie vēstījumi Deividam Kipero nosūtīti aptuveni mēnesi pēc Depa un Hērdas kāzām.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Herdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

Dažus mēnešus vēlāk – 2015. gada 1. jūlijā, aktieris savam ārstam nosūtījis nākamo ziņu: “Es mierīgi dzīvoju pēdējos trīs četrus mēnešus. Tas bija brīnišķīgi.  Bet tad viņa kaut kādā veidā atgriezās savā ļoti nepatīkamajā un postošajā stāvoklī. Apvainojumi, verbāla vardarbība… Viņa mani sauc par “nelabojumu liekuli”. Draugs, tu taču zini, cik smagi es strādāju, lai ieslodzītu šo savu briesmoni, un man tas ir izdevies.”

Nākamo liecinieku skaitā pieaicināts arī Īlons Masks un Džeimss Franko, kuriem, domājams, bijušas romantiskas attiecības ar Hērdu viņas laulības laikā ar Džoniju Depu.

Ambera Hērda un Īlons Masks pusdieno

Holivudas zvaigznes Džonija Depa šķirtā sieva aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks 2017. gada jūnijā redzēti ieturam pusdienas „Sweet ...

Māsa liecina, ka bērnībā cietuši no vardarbīgas mātes

Tiesā liecību sniegusi arī Džonija Depa vecākā māsa Kristija Dembrovski. Viņa pastāstījusi par bērnībā piedzīvoto vardarbību no mātes Betijas Sjū Palmeres.

foto: Ekrānuzņēmums
Džonijs Deps un viņa vecākā māsa Kristija Dembrovski.
Džonijs Deps un viņa vecākā māsa Kristija Dembrovski.

“Mēs bēgām un slēpāmies. Viņa mūs sita. Viņa svieda mums ar dažādām mantām,” atmiņās dalījusies šobrīd 61 gadu vecā Dembrovski. Viņa tiesā arī paskaidrojusi, ka brālis Džonijs nekad nav atbildējis uz mātes apvainojumiem un fizisko vardarbību.

foto: Bei/Shutterstock/ Vida Press
Džonijs Deps ar māti Betiju Sjū Palmeri 2004. gadā.
Džonijs Deps ar māti Betiju Sjū Palmeri 2004. gadā.

Pēc aktiera māsas teiktā, māte ar gadiem kļuvusi maigāka. Betija Sjū Palmere nomira 82 gadu vecumā. Tas notika 2016. gada maijā, tikai dažas dienas pirms Hērda iesniedza tiesā šķiršanās prasību no Depa.

50 miljoni par neslavas celšanu

58 gadus vecais aktieris uzsācis tiesas prasību, kurā vēlas piedzīt no bijušās sievas 50 miljonus ASV dolāru par neslavas celšanu. Džonijs Deps uzstāj, ka Ambera Hērda viņu apmelojusi, kad 2018. gadā laikrakstam “Washington Post” uzrakstījusi sleju par vardarbības pieredzi savā ģimenē. Lai gan savā vēstījumā Ambera nenosauca bijušo vīru vārdā, visiem bija skaidrs, kuru cilvēku viņa domājusi.

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē 2018. gada Kannu festivālā.

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē 2018. gada Kannu festivālā.

Sasists stikls, spārdīšana un nežēlīga vardarbība

Līdz ar jauno tiesas prāvu, atkal gaismā tiek celtas detaļas par laulības laikā piedzīvoto vardarbību. Hērdas advokāts norādījis, ka seksuāla vardarbība sākusies gandrīz tūlīt pēc kāzām. “Trīs dienas pēc ierašanās Austrālijā viņa pieredzēja šausminošus notikumus. Viņš norāva viņai naktskreklu, piesprauda pie stieņa un meta viņai ar pudelēm. Pēc tam viņš vilka viņu pa grīdu pāri sasistajam stiklam un spārdīja viņu. Viņš teica, ka grib viņu nogalināt, jo ienīst viņu. Tad viņš iegāja viņā ar alkohola pudeli,” sēdes laikā norādīja Amberas Hērdas aizstāvis.

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

Džonija Depa advokāts pret viņa klientu izvirzītās apsūdzības noliedzis. Advokāts atzīmēja, ka pirmajā tiesas sēdē, kas notika 2016.gadā, Ambera Hērda par to neko nav teikusi.

Nekad neesot sitis sievietei

Tiesas prāva notiek Virdžīnijā, ASV, un šobrīd ilgst jau otro nedēļu.

Hērda ir iesniegusi pretprasību pret Depu 100 miljonu dolāru apmērā.

Ambera Hērda bijušo dzīvesbiedru raksturo kā vardarbīgu partneri, kuram ir nosliece uz narkotiku un alkohola atkarību.

Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā

Aktieris Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā.

Depa advokāti Hērdas apgalvojumus par vardarbību ģimenē uzrādījuši kā “melošanu” un “aprēķina stratēģiju, lai sagrautu aktiera reputāciju”.

Sarunā ar tiesu šo otrdien Deps norādīja, ka šobrīd viņam vissvarīgākā ir tikai un vienīgi patiesība.

“Es nekad neesmu tādā veidā aizskāris Hērdas kundzi un nekad mūžā neesmu iesitis kādai sievietei,” apgalvojis Deps, piebilstot, ka Hērdas teiktais atstājis milzu ietekmi uz visu industriju.

Džonijs Deps "Karību jūras pirātos".

Džonija Depa spožākās lomas

Holivudas zvaigznes Džonija Depa spožākās lomas.

Deps tēlaini salīdzinājis, ka vienu brīdi sabiedrība pret viņu izturējusies kā pret Pelnrušķīti un mīlējusi, bet jau 0,6 sekundes vēlāk uzklupusi kā tādam Kvazimodo. Pēc Amberas publiskajiem izteikumiem attieksme pret viņu radikāli mainījusies, norādījis aktieris.

Tiek prognozēts, ka tiesas prāva ilgs vēl vismaz sešas nedēļas.