foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
"Cilvēki neuzbāžas ar selfijiem". Džonijs Deps pēc šķiršanās no Amberas Hērdas pārcēlies uz dzīvi Anglijā
Aktieris Džonijs Deps.
Slavenības
2023. gada 28. marts, 16:28

"Cilvēki neuzbāžas ar selfijiem". Džonijs Deps pēc šķiršanās no Amberas Hērdas pārcēlies uz dzīvi Anglijā

Jauns.lv

Pēc skaļās un skandalozās šķiršanās no Amberas Hērdas "Karību jūras pirātu zvaigzne" vēlas mierīgu dzīvi. Amerikāņu aktieris Džonijs Deps (59) pārcēlies uz dzīvi Lielbritānijā. Viņš nolēmis mainīt dzīvesvietu sava komforta labad.

Jau 2014. gadā Deps nopirka greznu savrupmāju Somersetas grāfistē Anglijā par 13 miljoniem sterliņu mārciņu. Viktorijas laika stilā celtajā īpašumā ir 12 guļamistabas un 8 vannas istabas.

“Man patīk vietas ar raksturu. Briti ir apbrīnojami, viņi sveicinās, ja esiet kaimiņi, taču viņi nekad nepārkāps robežas,” paskaidroja Deps. Viņš arīdzan piebilda, ka uzskata sevi par kautrīgu cilvēku, lai gan viņam ļoti patīk tikties ar cilvēkiem.

“Es neesmu tik ekstraverts, kā par mani domā. Lielbritānijā cilvēki nelavās pie manis, lai uzņemtu selfiju,” intervijā portālam Metro.uk apliecinājis Holivudas aktieris. Deps piebildis, ka viņš patiesībā neiebilst pret šādu fanu uzmanību, taču dažreiz šādu cilvēku ir pārāk daudz.

Džonija Depa spožākās lomas

Holivudas zvaigznes Džonija Depa spožākās lomas.

gallery icon

Pirms dažām dienām Džonijs Deps redzēts, apmeklējam vietējo mūzikas instrumentu veikalu. Aktieris bija devies noskatīt sev jaunu ģitāru. Viņš izskatījās ļoti relaksēts un nepārprotami apmierināts ar dzīvi.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon

Interesanti, ka līdzīgu apsvērumu dēļ princis Harijs ar sievu Meganu pameta Angliju - lai Amerikas Savienotajās Valstīs viņus liktu mierā fotogrāfi. Deps savukārt mierīgāku dzīvi saskatījis tieši Anglijā un “iemainījis” to pret ASV.