Slavenības
2021. gada 1. aprīlis, 13:25

Ambera Hērda izsmej Džonija Depa fanu apsūdzības

Jauns.lv

Nesen kļuvis zināms, ka britu tiesa noraidījusi Džonija Depa prasību pārskatīt spriedumu lietā pret Amberu Hērdu, kurā viņš zaudēja. Tiesa viņu atzina par vainīgu vardarbībā pret sievu. Iespējams, ka tiesas noraidījums no jauna izprovocējis Depa fanus un draugus negatīvi izteikties par Hērdu. Viņi pārmet aktrisei melošanu par to, ka Deps viņu piekāvis.

Džonijs Deps un Ambera Hērda ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2020. gada 16. jūlijā

gallery icon
24

Amberas Hērdas “Twitter” kontā aizsākusies sarakste, kurā interneta lietotāji pārmet viņai neslavas celšanu Depam. Aktiera bijušais jurists Adams Voldmans publicējis vairākas Amberas fotogrāfijas, kas uzņemtas laikā, kad aktrise apgalvoja, ka Džonijs viņu piekāvis. Adams vērsis uzmanību uz to, ka fotogrāfijās nav redzamas vardarbības sekas, par kurām Hērda runāja tiesā.

“12.15.15. apvainojumi: “Man bija sasistas ribas. Zilumi uz visa ķermeņa, zilumi uz roku apakšdelmiem, mēģinot pasargāties no sitieniem. Man bija divas zili sasistas acis. Man bija lauzts deguns. Man bija pārsista lūpa.” Tiesnesis Nikolss: “Es viņai ticu.” Britu apelācijas tiesa: “Mēs ticam viņam.” Bet, ups, te… fotosesija!”

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

Ambera uz šo atbildējusi sekojoši: “Jā, Voldmana kungs, es iespējams biju sakrāsojusies šim pasākumam. Bet jūs jebkurā gadījumā paliksiet punduris.”

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

Pēc šīs vārdu apmaiņas iesaistījušies arī Depa fani. Viena no viņām uzrakstījusi: “Es labāk dotu priekšroku būt augumā mazai, nekā nežēlīgai izspiedējai.” Un Ambera atbildēja: “Ir labi būt reālistei sev izvirzītajos mērķos.”

Līdz šim Lielbritānijā Džonijam Depam nav izdevies apstrīdēt tiesas lēmumu un attaisnot savu labo vārdu. Taču zināms, ka šogad Amberas lietu paredzēts izskatīt arī vienā no ASV tiesām. “Mēs ceram, ka tiesvedības turpinājums Amerikā būs taisnīgāks un abas puses varēs sniegt informāciju. Un nebūs tā, ka viena puse izlems, uz kuriem pierādījumiem drīkst un nedrīkst paļauties,” aizvadītā gada rudenī izteicās Depa advokāts.