foto: Media-Mode / Splash News/ Vida Press
Flirts Džonijam Depam aiz muguras: atklātībā nonāk Amberas Hērdas un Īlona Maska privātā sarakste
Ambera Hērda un Īlons Masks.
Slavenības
2020. gada 28. jūnijs, 08:13

Flirts Džonijam Depam aiz muguras: atklātībā nonāk Amberas Hērdas un Īlona Maska privātā sarakste

Jauns.lv

Žurnālistu rīcībā nonākusi aktrises Amberas Hērdas un uzņēmēja Īlona Maska privātā sarakste, kas aizsākusies vēl Hērdas laulības laikā.

Ambera Hērda un Īlons Masks pusdieno

Holivudas zvaigznes Džonija Depa šķirtā sieva aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks 2017. gada jūnijā redzēti ieturam pusdienas „Sweet ...

gallery icon
5

Kā ziņo ārvalstu prese, Ambera Hērda un Īlons Masks saraksti esot uzsākuši vēl tad, kad aktrise bija precējusies ar Holivudas zvaigzni Džoniju Depu. Sarakstē, kas datēta ar 2016. gadu, Īlons tiešā tekstā atzīstas precētajai Amberai savās simpātijās. „Tu man ļoti patīc,” apliecinājis uzņēmējs.

Hērda uz šiem miljardiera izteiktajiem vārdiem atbildējusi, ka simpātijas ir abpusējas un pat izdomājusi viņam piemīlīgu iesauku, kas saistīta ar viņa kosmosa kuģa „SpaceX” izstrādi. Sava tālruņa adrešu grāmatiņā aktrise Īlonu piereģistrējusi kā Raķešvīru - Rocketman.

Aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks

Pēc skandalozās šķiršanās no Holivudas zvaigznes Džonija Depa, aktrisei Amberai Hērdai izveidojušās romantiskas attiecības ar „Tesla Motors” izpilddirektoru miljardieri Īlonu ...

gallery icon
38

Abu flirts esot noticis Džonijam Depam „aiz muguras”. Viņš par sievas jaunajām simpātijām neko neesot zinājis. Sarakstē ar Īlonu Masku aktrise arīdzan pirmo reizi atzīstas, ka vēlas šķirties no vīra. Tobrīd Depam nekas nebija zināms arī par šiem Amberas plāniem. Tādējādi Masks par laulātā pāra šķiršanos uzzinājis, vēl pirms par to tika informēts franšīzes „Karību jūras pirāti” aktieris.

Saraksti atspoguļojošajos ekrānuzņēmumos fiksētas arī citas Amberas Hērdas atzīšanās. Kādā no tām aktrise Īlonam atzinusies, ka vīrs „mēdzot būt neadekvāts un paceļot pret viņu roku”, informē izdevums „The Mirror”. Uzņēmējs nekavējoties izteicis priekšlikumu algot savai mīļotajai „diennakts apsardzi”, lai viņa varētu justies drošībā.

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

Masks gan noliedz, ka abu romāns sācies laikā, kad Hērda vēl bija precēta sieviete. Viņš uzstāj, ka romantiskās attiecības aizsākušās 2016. gada jūnijā - mēnesi pēc paziņojuma par šķiršanos. Tiesa, publicētajos sarakstes ekrānuzņēmumos redzams tā paša gada 22. maijs. Tā ir tieši viena diena pēc tam, kad Deps sievai dusmu uzplūdā sviedis ar mobilo tālruni un viņu savainojis, – ko pats aktieris dedzīgi noliedz. Šķiršanās prasību tiesā Hērda iesniedza 23. maijā.

Džonijs Deps skūpsta sievu uz sarkanā paklāja

Pēc trīs gadus ilgas kopābūšanas Holivudas zvaigzne Džonijs Deps 2015. gada februārī apprecēja draudzeni aktrisi Amberu Herdu. Kaisle pāra attiecībās ...

gallery icon
13